• Takmičari Boks kluba Petrovgrad dominiraju u ringu (Foto)

    Takmičari Boks kluba Petrovgrad iz Zrenjanina ovih dana se vredno pripremaju za predstojeća takmičenja.   Zbog situacije sa koronavirusom, treninzima prisustvuje manji broj članova, pa trenutno dolaze samo takmičari, njih desetak. U redovnim okolnostima, na treninzima bude i do 35 boksera svih uzrasta.   PROČITAJTE JOŠ: SAS odigrao nerešeno: Golman Leskovčana postigao gol za remi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Takmičari Boks kluba Petrovgrad dominiraju u ringu (Foto)

    Takmičari Boks kluba Petrovgrad iz Zrenjanina ovih dana se vredno pripremaju za predstojeća takmičenja.

     

    Zbog situacije sa koronavirusom, treninzima prisustvuje manji broj članova, pa trenutno dolaze samo takmičari, njih desetak. U redovnim okolnostima, na treninzima bude i do 35 boksera svih uzrasta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: SAS odigrao nerešeno: Golman Leskovčana postigao gol za remi (Foto)

     

    Da se u ovom klubu vredno radi pokazali su rezultati na nedavno održanom pojedinačnom prvenstvu Vojvodine u olimpijskom boksu za sve uzraste, u muškoj i ženskoj konkurenciji, koje je održano u Novom Sadu.

     

    Bokseri Petrovgrada su ostvarili odlične rezultate i osvojili su tri zlatne medalje i jedno srebro.

     

    – Zlato su osvojili reprezentativka Aleksandra Rapaić, senior Vladimir Pajdački i omladinac Luka Ivić Jukić. Srebrnu medalju je osvojio Jovan Đuričić, kog je u finalu savladao njegov klupski drugar Luka Ivić Jukić. Takav je bio žreb – kaže za portal zrenjaninski.com Stanimir Đurović, mladi 23-godišnji trener Boks kluba Petrovgrad.

     

    stanimir đurović
    Stanimir Đurović

     

    Zrenjaninci će imati priliku da osvoje titulu i u kategoriji do 76 kilograma. Naime, Tomislav Milić se plasirao u finale, a zbog velikog broja takmičara u ovoj kategoriji meč za prvaka odložen je za subotu, 27. mart.

     

    – Vredno se pripremamo za borbu i nadamo se najboljem – ističe Đurović.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Inače, Stanimir Đurović je u boksu šest godina, a kao trener je aktivan oko dve godine. On je deo stručnog štaba koji čine još i selektor reprezentacije Srbije Milan Piperski, Stevan Čizmić i Vuk Milićević.

     

    – Učim od Piperskog i Čizmića, jer su i jedan i drugi dobri uzori. Što bi se reklo, kradem znanje od njih, jer planiram da nastavim da se bavim trenerskim poslom – rekao nam je Đurović.

     

    boks klub petrovgrad

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport