• Takmičari Auto-moto kluba Petrovgrad osvojili mnoštvo pehara

    Protekli vikend na stazi Navak za takmičare Auto-moto kluba Petrovgrad bio je veoma uspešan. Oni su se u Zrenjanin vratili sa mnoštvom osvojenih pehara.   Na subotnjoj trci AMK Petrovgrad je, u klasi road rejsing, zauzeo treće mesto, a u klasi moto klasik je bio drugoplasirani. Zrenjaninci su u nedelju zauzeli prvo mesto u moto […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Takmičari Auto-moto kluba Petrovgrad osvojili mnoštvo pehara

    Protekli vikend na stazi Navak za takmičare Auto-moto kluba Petrovgrad bio je veoma uspešan. Oni su se u Zrenjanin vratili sa mnoštvom osvojenih pehara.

     

    Na subotnjoj trci AMK Petrovgrad je, u klasi road rejsing, zauzeo treće mesto, a u klasi moto klasik je bio drugoplasirani. Zrenjaninci su u nedelju zauzeli prvo mesto u moto klasiku.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Proslavljeni sportisti prisustvovali manifestaciji “Mali sajam sporta” (Foto)

     

    Evo i svih rezultata koje su postigli takmičari AMK Petrovgrad.

     

    Subota:

     

    Road rejsing klasa 125 SP Srđan Popov 3. mesto, klasa 600 SSP Nikola Krezić 6. mesto.

     

    Moto klasik: Klasa MK50 Stanko Markotić 1. mesto, Srđan Ostojić 3. mesto, Miomir Kulizić 4. mesto, Dragoljub Cucić 7. mesto, Rado Ružičić 8. mesto, Aleksandar Stajić 9. mesto. U klasi OS Miomir Kulizić je osvojio 5. mesto, u klasi formula Dragan Novaković je zauzeo 4. mesto, a Miroslav Popov 9. mesto.

     

    amk petrovgrad

     

    Nedelja:

     

    Road rejsing klasa 125 SP Srđan Popov 3. mesto, klasa 600 SSP Nikola Krezić 11. mesto. Krezić je celu trku bio drugi i za petama odličnom Rumunu Jonelu Paskoti. Nažalost, pred kraj trke je ostao bez goriva i bez odličnog drugog mesta.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Moto klasik: Klasa MK50 Stanko Markotić 1. mesto, Srđan Ostojić 3. mesto, Miomir Kulizić 4. mesto, Dragoljub Cucić 6. mesto, Aleksandar Stajić 7. mesto. U klasi OS Miomir Kulizić je zauzeo 5. mesto, u klasi formula Dragan Novaković je takođe bio petoplasirani, a Miroslav Popov je zauzeo 11. mesto. U klasi old tajm Aleksandar Kovačević je bio prvi, a Rado Ružičić treći.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport