• Proslavljeni sportisti prisustvovali manifestaciji „Mali sajam sporta“ (Foto)

    „Mali sajam sporta“, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, i uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Grada Zrenjanina i njegovih institucija, održan je danas na Trgu slobode u Zrenjaninu.   Događaju, na kojem su se predstavili brojni zrenjaninski klubovi i organizacije, prisustvovali su proslavljeni odbojkaši, braća Nikola i Vladimir Grbić, rukometna legenda Momir Rnić i plivačica […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proslavljeni sportisti prisustvovali manifestaciji „Mali sajam sporta“ (Foto)

    „Mali sajam sporta“, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, i uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Grada Zrenjanina i njegovih institucija, održan je danas na Trgu slobode u Zrenjaninu.

     

    Događaju, na kojem su se predstavili brojni zrenjaninski klubovi i organizacije, prisustvovali su proslavljeni odbojkaši, braća Nikola i Vladimir Grbić, rukometna legenda Momir Rnić i plivačica Miroslava Najdanovski, kao i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Atletičari kluba AS 023 imali zapažene nastupe na dva takmičenja (Foto)

     

    „Mali sajam sporta“ je zamišljen kao jedinstvena promocija sportske ponude Zrenjanina. Obuhvatio je više sportskih poligona i štandova, uz predstavljanje sportova i klubova, kao i održavanje sportskog seminara na temu “Trening snage kod mladih”.

     

    mali sajam sporta

     

    Sa gradskog trga poslata jedna lepa sportska slika

     

    – U agendi „Zrenjanin – Evropski grad sporta 2021“ nalaze se i manifestacije koje treba da promovišu bavljenje sportom i zdrave stilove života. Jedna od tih manifestacija je i „Mali sajam sporta“. Nju organizujemo u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta i Sportskim savezom Srbije – kazao je gradonačelnik Simo Salapura.

     

    On je istakao da je danas sa centralnog gradskog trga poslata jedna lepa sportska slika.

     

    – Možemo da budemo ponosni na činjenicu da imamo blizu 200 sportskih organizacija i više od 10.000 registrovanih aktivnih sportista. Kako bismo omogućili što bolje uslove za bavljenje sportom, redovno ulažemo u sportsku infrastrukturu. U toku su pripreme za izvođenje druge faze radova na Gradskom stadionu u Karađorđevom parku. Rekonstruišu se i školske sale i ostali sportski objekti – naglasio je Salapura.

     

    mali sajam sporta

     

    „Mali sajam sporta“ je manifestacija koju tokom ove godine Sportski savez Srbije planira da organizuje u deset gradova.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Zrenjanin je ove godine treći grad u kojem organizujemo manifestaciju, a pre toga je održana u Pančevu i Inđiji – kazao je generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković.

     

    Više fotografija sa današnjeg događaja možete da pogledate na sajtu volimzrenjanin.com

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport