Sport Vesti Zrenjanin

Takmičari Auto-moto kluba Petrovgrad ekipni šampioni Srbije

priznanja amss
Foto: Auto-moto savez Srbije

U organizaciji Auto-moto saveza Srbije, Sportskog auto i karting saveza Srbije i Moto saveza Srbije, u Belexpocentru u Beogradu održana je svečanost na kojoj su proglašeni najbolji takmičari u auto, moto i karting sportu za proteklu sezonu. Tom prilikom su uručene medalje svima koji su ostvarili vrhunske rezultate u 2019. godini.

 

Takmičari Auto-moto kluba Petrovgrad iz Zrenjanina proglašeni su za ekipne šampione države u motoklasiku.

 

Motociklista Petrovgrada Dalibor Teodorović osvojio je prvo mesto u generalnom plasmanu, u klasi OT. Drugoplasirani je Stevan Tatić, a treće mesto pripalo je Aleksandru Kovačeviću.

 

U klasi MK 50 drugo mesto zauzeo je Srđan Ostojić, a treće Aleksandar Stajić. Darko Prokin je drugoplasirani u generalnom plasmanu u klasi MK 250.

 

Pročitajte još: TRANSFER BOMBA: Nigerijski internacionalac stiže u Omladinac FAM!

 

Dodeli godišnjih najprestižnijih nagrada i priznanja u auto – moto sportu, osim mnogobrojnih gostiju i medija, prisustvovalo je čak 68 šampiona iz 12 klubova.

 

Zlatne kacige u auto sportu pripale su šampionima Danijelu Paniću i Draganu Filipoviću, dok je zlatna plaketa dodeljena klubu AKSK Crvena zvezda.

 

U moto sportu zlatna i dijamantska kaciga dodeljene su Karolju Kerenešu, Stevanu Marjanoviću, Zdravku Crnjanskom i Nikoli Gajiću. Gajić je kao trostruki osvajač zlatne kacige sinoć ujedno postao i nosilac najvećeg priznanja – dijamantske kacige.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM