• Prvo mesto u prvoj diviziji: Fudbalerke Hendi sporta odbranile prošlogodišnju titulu

    Fudbalerke Hendi sporta iz Zrenjanina ostvarile su sjajan učinak na državnom prvenstvu Specijalne olimpijade Srbije u ženskom UNIFIED fudbalu. Prvenstvo je održano prošlog vikenda u Banatskom Novom Selu, u organizaciji Specijalne olimpijade Srbije i Sportskog kluba Kliker iz Pančeva. Nastupilo je devet ženskih fudbalskih sastava sa teritorije Srbije.   Fudbalerke Hendi sporta takmičile su se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prvo mesto u prvoj diviziji: Fudbalerke Hendi sporta odbranile prošlogodišnju titulu

    Fudbalerke Hendi sporta iz Zrenjanina ostvarile su sjajan učinak na državnom prvenstvu Specijalne olimpijade Srbije u ženskom UNIFIED fudbalu. Prvenstvo je održano prošlog vikenda u Banatskom Novom Selu, u organizaciji Specijalne olimpijade Srbije i Sportskog kluba Kliker iz Pančeva. Nastupilo je devet ženskih fudbalskih sastava sa teritorije Srbije.

     

    Fudbalerke Hendi sporta takmičile su se u prvoj diviziji sa ekipama Pčelica iz Kragujevca i Morave iz Čačka.

     

    PROČITAJTE JOŠ: VREME JE ZA REKREACIJU: Patike po super ceni!

     

    U prvom kolu, Zrenjaninke su snage odmerile sa veoma jakom ekipom iz Kragujevca. Rezultat posle odigrane utakmice bio je 2:0 za zrenjaninski tim. U poslednjem kolu je odigrana utakmica sa ekipom Morave iz Čačka. Devojke iz Hendi sporta su bile vrlo odgovorne na terenu i na kraju su pobedile rezultatom 6:0. Time su zauzele prvo mesto u prvoj diviziji.

     

    fudbalerke hendi sporta

     

    Boje Hendi sport kluba branile su Valentina Manojlov, Dragana Zlatanović, Katarina Zlatković i Jovana Rakić. Partnerke na ovom turniru bile su Teodora i Ivona Laslo, Danijela Manjulov i Anđela Jahura.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Neprikosnoven u ringu: Strahinja Rašović osvojio zlatnu medalju

     

    – Naše devojke su na ovom turniru branile prošlogodišnju titulu, tako da su od prvog meča shvatile da se svakoj utakmici mora pristupiti odgovorno i požrtvovano. Srećom, tako je bilo tokom celog turnira, pa je prošlogodišnji uspeh ponovljen. Sve sportistkinje su dale veliki doprinos ovom rezultatu, ali bih naročito pohvalio naše partnerke iz Ženskog fudbalskog kluba Proleter iz Zrenjanina, kao i našu Danijelu koja sada igra za ŽFK Moskva iz Novog Sada – rekao je za portal zrenjaninski.com trener Borislav Nuhanović.

     

    fudbalerke hendi sporta

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport