• Takmičar Tekvondo kluba Proleter Vanja Andrić osvojio bronzu na turniru u Sofiji

    Vanja Andrić, takmičar Tekvondo kluba Proleter iz Zrenjanina, osvojio je bronzanu medalju na G2 turniru, koji je održan u Sofiji. On je tako stekao važne bodove za reprezentaciju.   Vanja Andrić je, nakon dve pobede nad protivnicima iz Grčke i Bugarske, u tesnoj borbi poražen u meču za finale.   PROČITAJTE JOŠ: Petar Bogdanović (Vojvodina […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Takmičar Tekvondo kluba Proleter Vanja Andrić osvojio bronzu na turniru u Sofiji

    Vanja Andrić, takmičar Tekvondo kluba Proleter iz Zrenjanina, osvojio je bronzanu medalju na G2 turniru, koji je održan u Sofiji. On je tako stekao važne bodove za reprezentaciju.

     

    Vanja Andrić je, nakon dve pobede nad protivnicima iz Grčke i Bugarske, u tesnoj borbi poražen u meču za finale.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Petar Bogdanović (Vojvodina 1928): Jedna smo od ekipa koje se ističu ove sezone

     

    Pored Vanje, Tekvondo klub Proleter predstavljala je i Jana Đuranović. Ona je nakon pobede nad protivnicom iz Italije poražena u borbi za medalju.

     

    – Cilj je da se dvoje naših takmičara plasiraju na evropsko prvenstvo. Svaki ovakav turnir im je bitan zbog bodova, koji su važni za izbor u tekvondo reprezentaciju. Sledi priprema za naredne turnire i državno prvenstvo. Uvereni smo da možemo da ostvarimo cilj – kaže za portal zrenjaninski.com njihov trener Petar Vidaković.

     

    Vidaković je ujedno najavio da će se u Kristalnoj dvorani Zrenjaninu 18. marta održati seniorsko državno prvenstvo u tekvondou – borbe, kao i državno prvenstvo u formama i paratekvondou.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Pozivamo sve Zrenjanince da dođu i uživaju u sjajnim borbama. Ulaz je besplatan, a mi ćemo biti tu da vam poželimo dobrodošlicu – poručuje Vidaković.

     

    vanja andrić petar vidaković i jana đuranović

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport