• Takmičar Karate kluba Zrenjanin Bojan Stojković osvojio Kup Srbije

    U Smederevu je minulog vikenda održan Kup Srbije u karateu za pionire i nade.   Karate klub Zrenjanin je i na ovom takmičenju, koje je i kruna ove sezone za uzrast pionira i nada, zabeležio odlične rezultate.   Kup Srbije je osvojio Bojan Stojković u kategoriji nada 2007 -42kg. Bronzanu medalju je osvojio Mihajlo Bogdanović […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Takmičar Karate kluba Zrenjanin Bojan Stojković osvojio Kup Srbije

    U Smederevu je minulog vikenda održan Kup Srbije u karateu za pionire i nade.

     

    Karate klub Zrenjanin je i na ovom takmičenju, koje je i kruna ove sezone za uzrast pionira i nada, zabeležio odlične rezultate.

     

    Kup Srbije je osvojio Bojan Stojković u kategoriji nada 2007 -42kg. Bronzanu medalju je osvojio Mihajlo Bogdanović u kategoriji pionira 2008 -35kg.

     

    Iako su bili odlični, nedostajalo im je malo sportske sreće da dođu do neke od medalja, pa su ovog puta peta mesta zauzeli Jovan Milosavljević, Rastko Marković i Veljko Kerčov.

     

    Pročitajte još: Dobra utakmica s puno golova, najviše je uživala publika (Foto)

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport