• Dobra utakmica s puno golova, najviše je uživala publika (Foto)

    FK Železničar – FK Radnički 3:2 (poluvreme 1:0)   Fudbaleri Radničkog pretrpeli su treći ovosezonski poraz, ovog puta na gostovanju u Pančevu od lidera na tabeli, ekipe Železničara, rezultatom 3:2.   Derbi meč 13. kola opravdao je očekivanja vrsnih ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu, koji su se u nedelju, 10. novembra, po prohladnom vremenu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dobra utakmica s puno golova, najviše je uživala publika (Foto)

    FK Železničar – FK Radnički 3:2 (poluvreme 1:0)

     

    Fudbaleri Radničkog pretrpeli su treći ovosezonski poraz, ovog puta na gostovanju u Pančevu od lidera na tabeli, ekipe Železničara, rezultatom 3:2.

     

    Derbi meč 13. kola opravdao je očekivanja vrsnih ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu, koji su se u nedelju, 10. novembra, po prohladnom vremenu okupili na stadionu SC Mladost.

     

    Pročitajte još: DOMINACIJA U BAZENU: Uspešno savladali još jednu prepreku (Foto)

     

    – Najviše je uživala publika koja je došla. Puno golova, dobra utakmica… Imali smo nesreću da primimo golove u nekim nezgodnim minutima utakmice, pogotovo drugi, početkom drugog poluvremena. Vraćali smo se u igru, ali uvek smo bili u zaostatku. Odigrali smo dobru utakmicu. Međutim, nismo imali dovoljno snage da ne primimo te golove – rekao je po završetku utakmice za portal zrenjaninski.com Predrag Kandić, trener Radničkog.

     

     

    On je dodao da su igrači ispoštovali sve što su se dogovorili u svlačionici, tako da ostaje žal za izgubljenim bodovima.

     

    Strelci za zrenjaninske crveno-crne bili su Nikola Grbić u 63. minutu, koji je nadskočio čitavu odbranu domaće ekipe i glavom zatresao mrežu Železničara, kao i Milivojev u 87. minutu snažnim šutem sa 10 metara.

     

    U narednom kolu, Zrenjaninci će u subotu, 16. novembra, na stadionu kraj Skrobare dočekati ekipu Bratstvo 1946 iz Prigrevice.

     

    – Iako smo po plasmanu na tabeli blagi favoriti, pomalo se pribojavamo utakmice sa Bratstvom. U poslednja tri susreta sa njma, koji su odigrani u Zrenjaninu, pretrpeli smo sva tri poraza od po 0:1 – rekao je Velibor Mladenović, šef stručnog štaba zrenjaninske ekipe.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport