• Svetski prvak Radovan Vlajkov se javio iz Poljske: Presrećan sam! (Foto)

    Noć nakon pobede kuglaške reprezentacije Srbije nad selekcijom Nemačke u finalu Svetskog prvenstva, portalu zrenjaninski.com se iz poljskog grada Tarnova javio naš reprezentativac i sugrađanin Radovan Vlajkov.   – I dalje ne mogu rečima da opišem osećanja. Presrećan sam, prezadovoljan, sve najbolje mogu da kažem… Ovo je meni četvrta svetska titula zaredom, a Srbiji ukupno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Svetski prvak Radovan Vlajkov se javio iz Poljske: Presrećan sam! (Foto)

    Noć nakon pobede kuglaške reprezentacije Srbije nad selekcijom Nemačke u finalu Svetskog prvenstva, portalu zrenjaninski.com se iz poljskog grada Tarnova javio naš reprezentativac i sugrađanin Radovan Vlajkov.

     

    – I dalje ne mogu rečima da opišem osećanja. Presrećan sam, prezadovoljan, sve najbolje mogu da kažem… Ovo je meni četvrta svetska titula zaredom, a Srbiji ukupno šesta – poručio je za naš portal svetski prvak u kuglanju, Zrenjaninac Radovan Vlajkov.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bokser Mile Jovanović je vanserijski talenat: Od 49 mečeva čak 41 pobeda

     

    Podsetimo, srpski kuglaši su sinoć u finalu pobedili selekciju Nemačke rezultatom 5:3 (3981:3918). Oni su time odbranili šampionsku titulu iz 2019. godine i šesti put u istoriji osvojili svetsko zlato.

     

    kuglaši srbije

     

    – Posle mog lošijeg izdanja u polufinalu protiv reprezentacije Austrije, nisam znao da li ću igrati u finalu. Trener Vojko Pavlović je, ipak, imao poverenja u mene, kao i moji saigrači. Verovali su da ću izbistriti glavu i skoncentrisan ući u finalni meč sa Nemcima – ističe Vlajkov.

     

    On navodi da su naši reprezentativci tokom utakmice imali dosta grešaka, što Nemci nisu znali da iskoriste.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Zato je naš adut, a mi ga zovemo „kec iz rukava“, Adrijan Lončarević, znao to da iskoristi i pobedi najboljeg i najiskusnijeg igrača nemačke reprezentacije. I ja sam igrao dobar meč sa Pointigerom. Do poslednje kugle se nije znalo ko će koga pobediti. Mislim da sam imao više koncentracije od njega, izdržao sam do kraja i pobedio ga samo sa jednim oborenim čunjem više, 640 prema 639 – navodi Radovan Vlajkov.

     

    radovan vlajkov

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport