• Kadeti Proletera i Radničkog ubeležili pobede na startu sezone (Foto)

    Lige mlađih fudbalskih kategorija, koje se igraju pod patronatom Fudbalskog saveza Vojvodine, startovale su prethodnih dana.   Zrenjaninski fudbal, koji ima dva predstavnika u Kadetskoj ligi Vojvodine, zabeležio je sjajne rezultate na otvaranju sezone.   Kadeti Proletera su u okviru prvog kola, na pomoćnom terenu stadiona kraj Karađorđevog parka, ugostili ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kadeti Proletera i Radničkog ubeležili pobede na startu sezone (Foto)

    Lige mlađih fudbalskih kategorija, koje se igraju pod patronatom Fudbalskog saveza Vojvodine, startovale su prethodnih dana.

     

    Zrenjaninski fudbal, koji ima dva predstavnika u Kadetskoj ligi Vojvodine, zabeležio je sjajne rezultate na otvaranju sezone.

     

    Kadeti Proletera su u okviru prvog kola, na pomoćnom terenu stadiona kraj Karađorđevog parka, ugostili ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice. Izabranici Amira Teljigovića upisali su prva tri boda, ostvarivši pobedu od 3:1.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Radnički grabi ka trofeju: Penal serijom do finala Kupa Vojvodine

     

    kadeti proletera i radničkog
    FK Proleter – FK Radnički (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    Drugi predstavnik grada Zrenjanina u ovom takmičenju, FK Radnički, takođe je bio uspešan na otvaranju sezone. Crveno-crni, koji su gostovali u Mačvanskoj Mitrovici, savladali su kadete domaćeg Podrinja. Rezultat ovog meča bio je 1:3.

     

    Na veliku žalost, omladinci Radničkog, koji su takođe gostovali u Mačvanskoj Mitrovici, nisu uspeli da ponove podvig svojih mlađih klupskih kolega. Momci koje sa klupe predvodi Milenko Milaković su u okviru prvog kola Omladinske lige Vojvodine grupa „Jug“ poraženi od domaćeg Podrinja rezultatom 3:1.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    kadeti proletera i radničkog
    FK Proleter – FK Radnički (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport