• Sve bolji i bolji kako se bliži kraj takmičarske sezone

    Kako se bliži kraj takmičarske sezone, tako mladi džudisti Proletera ostvaruju sve bolje i bolje rezultate.   Oni su proteklog vikenda učestvovali na dvodnevnom Međunarodnom turniru „Velikani Vojvodine“ u Novom Sadu, koji je okupio više od 800 takmičara. Ponovo su bili sjajni, te u Zrenjanin doneli pregršt medalja.   Pročitajte još: SRĐAN MILOŠEVIĆ: Street workout […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sve bolji i bolji kako se bliži kraj takmičarske sezone

    Kako se bliži kraj takmičarske sezone, tako mladi džudisti Proletera ostvaruju sve bolje i bolje rezultate.

     

    Oni su proteklog vikenda učestvovali na dvodnevnom Međunarodnom turniru „Velikani Vojvodine“ u Novom Sadu, koji je okupio više od 800 takmičara. Ponovo su bili sjajni, te u Zrenjanin doneli pregršt medalja.

     

    Pročitajte još: SRĐAN MILOŠEVIĆ: Street workout je prava strana ulice! (Foto)

     

    Na najvišu tačku pobedničkog postolja popeli su se Lenka Stojanov, Ognjen Vukobrat i Milan Bulaja. Srebrnim medaljama su se okitili Marko Delić, Mihajlo Vujović i Lenka Stefanović. Trećeplasirani u svojoj kategoriji bio Dušan Ludoški, te je zasluženo osvojio bronzano odličje.

     

    Tekst: Zoran Bogaroški

     

    džudisti proletera

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport