• SJAJNI ZRENJANINCI: Još jedna ubedljiva pobeda vaterpolista Proletera

    VK ŽAK (Kikinda) – VK Proleter 6:17 (2:4, 2:4, 2:4, 0:5)   Još jedna ubedljiva pobeda vaterpolista Proletera zabeležena je u subotu, 16. novembra.   Izabranici Nenada Vasilovskog su, naime, u okviru 6. kola Prve B lige slavili na gostovanju u Kikindi, savladavši ekipu VK ŽAK rezultatom 6:17.   Zrenjaninci su bili bolji rival u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SJAJNI ZRENJANINCI: Još jedna ubedljiva pobeda vaterpolista Proletera

    VK ŽAK (Kikinda) – VK Proleter 6:17 (2:4, 2:4, 2:4, 0:5)

     

    Još jedna ubedljiva pobeda vaterpolista Proletera zabeležena je u subotu, 16. novembra.

     

    Izabranici Nenada Vasilovskog su, naime, u okviru 6. kola Prve B lige slavili na gostovanju u Kikindi, savladavši ekipu VK ŽAK rezultatom 6:17.

     

    Zrenjaninci su bili bolji rival u bazenu u svakoj od četiri odigrane četvrtine. Stoga su bodovi zasluženo stigli u grad na obalama Begeja.

     

    Pročitajte još: I Banat i Stenes savladali Partizan maksimalnim rezultatom (Foto)

     

    Najefikasniji u redovima Proletera bio je Andrejević sa 7 postignutih pogodaka. Rasković je 3 puta zatresao mrežu Kikinđana, Radišić i Popić su dali po 2 gola, dok su se sa po jednim pogotkom u listu strelaca upisali Milošević, Parivodić, Živković i Dostanić.

     

    U narednom, 7. kolu, koje je na programu 23. novembra, VK Proleter će na zrenjaninskom gradskom bazenu dočekati poslednjeplasiranu ekipu na tabeli, VK Banja Luka.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport