• Sudija Vesna Piperski Cucić dobitnica prestižne Spartakove nagrade

    Rvački sudija iz Zrenjanina Vesna Piperski Cucić, koja je delila pravdu na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima, na spisku je ovogodišnjih dobitnika prestižnog sportskog prizanja „Jovan Mikić Spartak“. Ona je nagradu dobila u kategoriji sportskih sudija.   Prestižno sportsko priznanje „Jovan Mikić Spartak”, kojim se nagrađuju najbolji pojedinci i sportski kolektivi u Vojvodini, uručeno je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sudija Vesna Piperski Cucić dobitnica prestižne Spartakove nagrade

    Rvački sudija iz Zrenjanina Vesna Piperski Cucić, koja je delila pravdu na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima, na spisku je ovogodišnjih dobitnika prestižnog sportskog prizanja „Jovan Mikić Spartak“. Ona je nagradu dobila u kategoriji sportskih sudija.

     

    Prestižno sportsko priznanje „Jovan Mikić Spartak”, kojim se nagrađuju najbolji pojedinci i sportski kolektivi u Vojvodini, uručeno je ovogodišnjim dobitnicima na svečanosti u Sportskom savezu Vojvodine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kup Vojvodine: Proleter nije uspeo da ponovi prošlogodišnji uspeh (Foto)

     

    Našim vrhunskim sportistima, trenerima, sudijama i sportskim radnicima nagrade su uručili pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta i predsednik Sportskog saveza Vojvodine Slobodan Boškan.

     

    Nagrada „Jovan Mikić Spartak” ove godine je dodeljena 53. put. Do sada je ovo priznanje dobilo preko devet stotina sportista, sportskih radnika i organizacija za postignute vrhunske rezultate i doprinos afirmaciji i razvoju sporta na teritoriji AP Vojvodine.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport