• Kup Vojvodine: Proleter nije uspeo da ponovi prošlogodišnji uspeh (Foto)

    RK Jugović (Kać) – RK Proleter (Zrenjanin) 26:25 (poluvreme 14:14)   Porazom u finalnom meču, rukometaši zrenjaninskog Proletera nisu uspeli da ponove prošlogodišnji uspeh, osvajanje Kupa Vojvodine. Poslednja ovosezonska prepreka za četu Momira Rnića bila je kobna.     Viđena je borbena i dinamična utakmica, u kojoj su oba rivala bila izuzetno motivisana da osvoje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kup Vojvodine: Proleter nije uspeo da ponovi prošlogodišnji uspeh (Foto)

    RK Jugović (Kać) – RK Proleter (Zrenjanin) 26:25 (poluvreme 14:14)

     

    Porazom u finalnom meču, rukometaši zrenjaninskog Proletera nisu uspeli da ponove prošlogodišnji uspeh, osvajanje Kupa Vojvodine. Poslednja ovosezonska prepreka za četu Momira Rnića bila je kobna.

     

     

    Viđena je borbena i dinamična utakmica, u kojoj su oba rivala bila izuzetno motivisana da osvoje trofej namenjen pobedniku Kupa. Izjednačena utakmica, dramatična završnica i gol za Jugović sedam sekundi pre kraja meča za pobedu i podizanje prestižnog pehara, obeležili su dvadeset treće decembarsko veče u hali sportova u Kaću.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Rapaić dobila stipendiju Bokserskog saveza Srbije

     

     

    Što se tiče pojedinačnih priznanja, najbolji strelac finalnog meča bio je rukometaš Proletera David Pešić, sa deset postignutih golova. Za najboljeg golmana proglašen je kapiten Kaćana Borislav Milovanović, dok je laskava titula najboljeg igrača finala pripala junaku pobede domaće ekipe Zdravku Dragoljeviću.

     

    Zrenjanincima su za utehu pripale srebrne medalje, kao i pehar za učesnika finala.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport