• Strahinja Mošorinski savladao protivnika i dobio pehar za najborbeniji par

    Prošlog vikenda je u Zrenjaninu održan memorijalni turnir u boksu „Zvonimir Zvonko Vujin“. Boks klub Petrovgrad predstavljao je Strahinja Mošorinski, koji je nastupio u kategoriji do 63,5kg.   Nakon tri dobro odboksovane runde, Strahinja Mošorinski je savladao protivnika i zasluženo dobio pehar za najborbeniji par.   PROČITAJTE JOŠ: NBA – Nova sezona 2022/23   – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Strahinja Mošorinski savladao protivnika i dobio pehar za najborbeniji par

    Prošlog vikenda je u Zrenjaninu održan memorijalni turnir u boksu „Zvonimir Zvonko Vujin“. Boks klub Petrovgrad predstavljao je Strahinja Mošorinski, koji je nastupio u kategoriji do 63,5kg.

     

    Nakon tri dobro odboksovane runde, Strahinja Mošorinski je savladao protivnika i zasluženo dobio pehar za najborbeniji par.

     

    PROČITAJTE JOŠ: NBA – Nova sezona 2022/23

     

    – Takođe, moramo se pohvaliti da smo prethodnog vikenda bili na javnim sparinzima u Novom Sadu. Naši momci su se dobro pokazali i dokazali da se trud i naporni treninzi isplate. U konkurenciji juniora, u kategoriji do 57kg, predstavljali su nas Nikola Vlačić i Filip Kosovac. Kod omladinaca nas je predstavljao Luka Grbušić, u kategoriji do 71kg. U seniorskoj konkurenciji, u kategoriji do 67kg, boksovao je Petar Kamjanac – kaže za portal zrenjaninski.com trener BK Petrvograd Stanimir Đurović.

     

    U uzrastu juniorki svoj prvi sparing meč imala je Ivana Kirić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Uprkos vatrenom krštenju, sve nas je pozitivno iznenadila pokazanom borbom. Veliki je potencijal i očekuje je uspešan put u bokserskoj karijeri – ističe Đurović.

     

    strahinja mošorinski

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport