• Stonoteniski rekreativni centar i ove godine na usluzi Zrenjanincima

    I ove godine u Zrenjaninu radi Stonoteniski rekreativni centar, pa će ljubitelji stonog tenisa moći da se rekreativno bave ovim lepim sportom.   – Za sve one koji žele da letnje dane provedu na zdrav i zabavan način, pravo mesto je Stonoteniski rekreativni centar. Nudimo kompletnu uslugu stonoteniske rekreacije. Centar raspolaže profesionalnim stolovima za igru, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Stonoteniski rekreativni centar i ove godine na usluzi Zrenjanincima

    I ove godine u Zrenjaninu radi Stonoteniski rekreativni centar, pa će ljubitelji stonog tenisa moći da se rekreativno bave ovim lepim sportom.

     

    – Za sve one koji žele da letnje dane provedu na zdrav i zabavan način, pravo mesto je Stonoteniski rekreativni centar. Nudimo kompletnu uslugu stonoteniske rekreacije. Centar raspolaže profesionalnim stolovima za igru, lopticama i reketima. Za sve one koji vole privatnost, u ponudi imamo VIP salu, kompletno opremljenu. Prostori su klimatizovani, a u ponudi imamo i širok izbor pića uz koje se naši posetioci mogu osvežiti, a vikendom imamo sjajne popuste – kaže za portal zrenjaninski.com menadžerka Stonoteniskog rekreativnog centra Andrea Malbašić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Miodrag Rudan o nastavku karijere: Za sada su sve opcije na stolu (Foto)

     

    Pored stonoteniske rekreacije, ovde radi i školica stonog tenisa. Postoji i mogućnost individualnih časova sa licenciranim trenerima. Takođe, ko želi, može u centru da kupi i vrhunsku stonotenisku opremu.

     

    – Pošto epidemiološke mere popuštaju, uskoro ćemo ponovo krenuti sa organizacijom rekreativnih liga i turnira, koji su poznati po sjajnom druženju i vrednim nagradama – ističe Malbašić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Stonoteniski rekreativni centar nalazi se u ulici Cara Lazara 81. Svi zainteresovani za više informacija i rezervaciju termina mogu pozvati telefon 062/880-34-06.

     

    stonoteniski rekreativni centar

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport