• Miodrag Rudan o nastavku karijere: Za sada su sve opcije na stolu (Foto)

    Pauzu između dve takmičarske sezone fudbaler Miodrag Rudan iskoristio je da dođe u Srbiju i slobodno vreme provede sa porodicom, u roditeljskom domu u Vojvodi Stepi.   Rudan je odigrao polusezonu u dresu Borca iz Kozarske Dubice, koji nastupa u Prvoj ligi Republike Srpske, a za sada još ne zna gde će nastaviti karijeru.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Miodrag Rudan o nastavku karijere: Za sada su sve opcije na stolu (Foto)

    Pauzu između dve takmičarske sezone fudbaler Miodrag Rudan iskoristio je da dođe u Srbiju i slobodno vreme provede sa porodicom, u roditeljskom domu u Vojvodi Stepi.

     

    Rudan je odigrao polusezonu u dresu Borca iz Kozarske Dubice, koji nastupa u Prvoj ligi Republike Srpske, a za sada još ne zna gde će nastaviti karijeru.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Isto kao i prošle godine: Fudbalski klub Radnički ostao bez pehara (Foto)

     

    – Ističe mi ugovor sa Borcem, koji sam potpisao na period od šest meseci. Treba da se čujem sa upravom kluba, pa ćemo videti šta će biti. Imam još nekoliko ponuda, ali ništa konkretno. Može se desiti da karijeru nastavim i u Srbiji. Za sada su sve opcije na stolu – kaže Miodrag Rudan za portal zrenjaninski.com.

     

    miodrag rudan

     

    Ostao bez kluba uoči nastavka prvenstva

     

    Prethodna sezona bila je burna za nekadašnjeg igrača zrenjaninskog Banata i Radničkog. Naime, krajem januara je uprava Tekstilca iz Dervente povukla krajnje nekorektan i nesportski potez i sa Rudanom raskinula ugovor bez ikakve prethodne najave, i to u trenutku kada je došao na početak priprema uoči drugog dela prvenstva.

     

    – Otišao sam iz Srbije u Republiku Srpsku na početak priprema, a tamo me je, na iznenađenje, dočekao raskid ugovora. To se dogodilo nekoliko dana pre isteka prelaznog roka u Srbiji, a u Bosni sam imao još vremena da nađem novi klub. Potpisao sam ugovor sa Borcem iz Kozarske Dubice i sve je bilo korektno u ovih pola godine. Bio sam standardan, odigrao sam 14 utakmica i na terenu proveo više od 1200 minuta. Završili smo na desetom mestu na tabeli, mada je moglo i bolje. Glavni igrači su nam se povredili sredinom drugog dela prvenstva – objašnjava dvadesetpetogodišnji fudbaler, koji igra na poziciji zadnjeg veznog.

     

    miodrag rudan

     

    Pre desetak dana Rudan je stigao u Srbiju i vreme koje provodi ovde iskoristio je da dođe i u Zrenjanin i na Gradski stadion u Karađorđevom parku, gde je napravio svoje prve fudbalske korake.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Vreme uglavnom provodim na selu i samostalno vežbam. Uskoro ću početi i da treniram sa svojim kondicionim trenerom Milanom Budisavljevićem Reljom. Ne znam koliko ću još ostati ovde, sve zavisi od poziva klubova – dodaje Miodrag Rudan.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport