• Stigla zastava iz Brisela namenjena Evropskom gradu sporta 2021.

    U Zrenjanin je iz Brisela, sedišta Evropske asocijacije prestonica i gradova sporta, stigla zastava namenjena evropskim gradovima sporta 2021. godine. Na zastavi se nalaze ime i grb našeg grada, obeležje Republike Srbije i simboli asocijacije i Evropske unije.   Zastavu su simbolično prihvatili gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i predstavnici sportskih organizacija i ustanova, kao znak […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Stigla zastava iz Brisela namenjena Evropskom gradu sporta 2021.

    U Zrenjanin je iz Brisela, sedišta Evropske asocijacije prestonica i gradova sporta, stigla zastava namenjena evropskim gradovima sporta 2021. godine. Na zastavi se nalaze ime i grb našeg grada, obeležje Republike Srbije i simboli asocijacije i Evropske unije.

     

    Zastavu su simbolično prihvatili gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i predstavnici sportskih organizacija i ustanova, kao znak saradnje svih na realizaciji projekta Evropski grad sporta 2021.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rvač Kristijan Fris odlučio da stavi tačku na reprezentativnu karijeru

     

    Zastava je zauzela mesto na postolju prilikom novogodišnje svečanosti i dodele Nagrade grada Zrenjanina, u Baroknoj sali Gradske kuće. Potom će biti vraćena u kabinet gradonačelnika, najavljujući sportsku 2021. godinu u našem gradu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport