• Stefan Vuković Lisičić postigao gol za prijateljski rezultat (Foto)

    FK Radnički – OFK Bečej 1918 1:1 (poluvreme 0:0)   Petu proveru u sklopu priprema pred nastavak sezone u srpskoligaškom karavanu, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog imali su pred svojom publikom. Oni su u subotu, 15. februara, na stadionu kraj Skrobare, odigrali pripremni meč protiv komšija sa desne strane reke Tise, ekipe OFK Bečej 1918.     […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Stefan Vuković Lisičić postigao gol za prijateljski rezultat (Foto)

    FK Radnički – OFK Bečej 1918 1:1 (poluvreme 0:0)

     

    Petu proveru u sklopu priprema pred nastavak sezone u srpskoligaškom karavanu, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog imali su pred svojom publikom. Oni su u subotu, 15. februara, na stadionu kraj Skrobare, odigrali pripremni meč protiv komšija sa desne strane reke Tise, ekipe OFK Bečej 1918.

     

    fk radnički - ofk bečej
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijateljski meč završen je prijateljskim rezultatom 1:1. Poveli su zrenjaninski crveno-crni, a strelac gola je bio Stefan Vuković Lisičić, koji je u 51. minutu, nakon izvedenog kornera, nadvisio kompletnu odbranu Bečejaca, te na veoma efektan način zatresao mrežu gostiju. Gol za ekipu OFK Bečej 1918 postigao je Furtula sa bele tačke, pošto je pre toga Predrag Radosavljević skrivio kazneni udarac, fauliravši u svom šesnaestercu napadača gostiju Ilića.

     

    Pročitajte još: Dušan Mirić i Uroš Elezović rešetali mrežu protivnika (Foto)

     

    Narednu proveru, izabranici Predraga Kandića imaće u sredu, 19. februara, kada na megdan idu ekipi FK Nafragas iz Elemira, trenutno trećeplasiranom timu vojvođanske lige, grupa Istok.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport