• Dušan Mirić i Uroš Elezović rešetali mrežu protivnika (Foto)

    RK Proleter – RK Kikinda Grindex 30:25 (poluvreme 15:15)   Ostvaren je peti ovosezonski trijumf! Rukometaši zrenjaninskog Proletera, u okviru 17. kola ARKUS Super lige, savladali su, u Kristalnoj dvorani, u komšijskom derbiju, ekipu RK Kikinda Grindex rezultatom 30:25.   Kikinđani su mnogo bolje otvorili meč, te su u većem delu prvog poluvremena bili u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dušan Mirić i Uroš Elezović rešetali mrežu protivnika (Foto)

    RK Proleter – RK Kikinda Grindex 30:25 (poluvreme 15:15)

     

    Ostvaren je peti ovosezonski trijumf! Rukometaši zrenjaninskog Proletera, u okviru 17. kola ARKUS Super lige, savladali su, u Kristalnoj dvorani, u komšijskom derbiju, ekipu RK Kikinda Grindex rezultatom 30:25.

     

    Kikinđani su mnogo bolje otvorili meč, te su u većem delu prvog poluvremena bili u vođstvu. To vođstvo je u nekoliko navrata dostizalo po tri gola razlike.

     

    Pročitajte još: Proleter pretrpeo poraz, osetilo se odsustvo dva ključna igrača (Foto)

     

    Mnogo bolja igra zrenjaninskih crveno-belih viđena je u drugom delu susreta. Čvršća odbrana i ubojitiji napad urodili su plodom. Ekipa Ljubomira Obradovića je, stoga, od 35. do 48. minuta, serijom 7:1, preuzela vođstvo te utakmicu mirno privela kraju.

     

     

    Najefikasniji u redovima RK Proleter bili su Dušan Mirić i Uroš Elezović sa po šest postignutih pogodaka. Dušan Ilijin se četiri puta upisao u listu strelaca.

     

    Naredno kolo, koje je na programu sledećeg vikenda, donosi jednu od odlučujućih utakmica po pitanju izbegavanja plej auta i sigurnog opstanka u elitnom društvu. Rukometaši Proletera će na noge ići osmoplasiranoj ekipi u šampionatu, subotičkom RK Spartak Vojput, koja trenutno ima samo tri boda više u odnosu na Zrenjanince.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport