• Stefan Gajilović: Moje dokazivanje u Prvoj ligi Srbije tek predstoji (Foto)

    Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina će ove subote, na domaćem terenu, pokušati da dođe do prve pobede u aktuelnoj takmičarskoj sezoni u Srpskoj ligi „Vojvodina“. Na megdan Zrenjanincima, koji su u dosadašnjih osam kola pretrpeli sedam poraza i ostvarili samo jednu pobedu, i tako se našli na samom dnu tabele, dolazi Tisa iz Adorjana, koja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Stefan Gajilović: Moje dokazivanje u Prvoj ligi Srbije tek predstoji (Foto)

    Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina će ove subote, na domaćem terenu, pokušati da dođe do prve pobede u aktuelnoj takmičarskoj sezoni u Srpskoj ligi „Vojvodina“. Na megdan Zrenjanincima, koji su u dosadašnjih osam kola pretrpeli sedam poraza i ostvarili samo jednu pobedu, i tako se našli na samom dnu tabele, dolazi Tisa iz Adorjana, koja ima tri boda više i nalazi se dva mesta iznad Radničkog.

     

    – Sezona nije počela kako smo zamišljali, ali mislim da ćemo se vratiti u formu i da ćemo izboriti opstanak u ligi. Zbog bolesti pojedinih igrača nismo bili kompletni. Nadam se da ćemo, kada igrački pogon bude kompletiran, ostvariti koju pobedu i da će sve krenuti na bolje. Imamo priliku za to već ovog vikenda – kaže za portal zrenjaninski.com mladi vezista Stefan Gajilović.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Još jedan vrhunski MMA spektakl: Tomislav Milić ponovo u borilištu (Video)

     

    stefan gajilović

     

    Gajilović je prošle sezone bio jedan od nosilaca igre Radničkog. Odigrao je 35 utakmica, pet puta je pogodio mrežu, a sedam puta se našao u ulozi asistenta. Njegovo odlično izdanje nije promaklo čelnicima FK Inđija, pa je na startu pripremnog perioda došao na probu u ovaj sremski grad. Ostavio je odličan utisak, zbog čega je potpisao ugovor sa klubom koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije. Međutim, ubrzo nakon toga se vratio u Radnički kao pozajmljeni igrač.

     

    – Sportski direktor Inđije Obrad Bošković je došao da gleda jednu našu utakmicu, koju sam odigrao dobro. Zapazio me je i pozvao da započnem pripreme sa njima. Hteli su da vide moje karakteristike i u kakvoj sam formi. Pokazao sam se među 25 igrača, koji su bili na probi, i nas trojica smo potpisali ugovor – navodi Gajilović.

     

    stefan gajilović

     

    Cimer sa Markom Kovačevićem

     

    Zanimljivo je da je ovaj momak trenutno vezan za dva kluba, od kojih se jedan nalazi na samom dnu tabele, a drugi u samom vrhu. Inđija je, naime, u dosadašnjih 11 odigranih kola uspela da sakupi 26 bodova, dva više od drugoplasirane novosadske Mladosti, i tako bude prva na tabeli.

     

    – U Inđiju su, u međuvremenu, došli stariji igrači, koji su mnogo iskusniji od mene. Zato sam se vratio u Radnički na pozajmicu. Za Prvu ligu je potrebno dosta iskustva, igra se brz i jak fudbal, i treba puno čvrstine. Zbog toga mislim da treba još da se razigravam i kalim u Srpskoj ligi, a nadam da ću se na zimu vratiti u novi klub – navodi naš sagovornik.

     

    stefan gajilović

     

    Da na ovog momka ozbiljno računaju u Inđiji, potvrdio je i sportski direktor Bošković koji je, prilikom promovisanja novih igrača, kazao da treba žestoko da se bore za minutažu i da se očekuje da naredne sezone budu nosioci igre ovog kluba. Jedan od onih na koje se odnose ove reči je i Marko Kovačević koji je zajedno sa Gajilovićem ovog leta prešao iz Radničkog u Inđiju.

     

    – Marko je moj drugar i saigrač iz Radničkog. Cimeri smo u Inđiji, živimo zajedno u stanu. Super se slažemo i mnogo je dobar momak – ističe Gajilović.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Stefan Gajilović je, inače, rođen 8. avgusta 2002. u Zrenjaninu. Počeo je da igra fudbal sa šest godina u Gradnulici, kod trenera Dragana Jovića. Posle je prešao u Akademiju Bambi kod trenera Dušana Tanasića, a onda igrao u pionirskoj, kadetskoj i omladinskoj sekciji Radničkog.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport