• Još jedan vrhunski MMA spektakl: Tomislav Milić ponovo u borilištu (Video)

    Zrenjanince u subotu, 16. oktobra, očekuje borilačko veče za pamćenje! Tog dana, s početkom u 20 časova, održava se 36. Serbian Battle Championship manifestacija pod nazivom „SBC 36 Revenge“. Pred zrenjaninskom publikom će ponovo, nakon dve godine, nastupiti i Tomislav Milić iz Žitišta.   Najbolja regionalna i jedna od najcenjenijih evropskih MMA organizacija nastavlja veoma […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Još jedan vrhunski MMA spektakl: Tomislav Milić ponovo u borilištu (Video)

    Zrenjanince u subotu, 16. oktobra, očekuje borilačko veče za pamćenje! Tog dana, s početkom u 20 časova, održava se 36. Serbian Battle Championship manifestacija pod nazivom „SBC 36 Revenge“. Pred zrenjaninskom publikom će ponovo, nakon dve godine, nastupiti i Tomislav Milić iz Žitišta.

     

    Najbolja regionalna i jedna od najcenjenijih evropskih MMA organizacija nastavlja veoma aktivan period organizovanja MMA manifestacija za takmičare iz svih krajeva sveta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Srpske rukometašice ostvarile ubedljivu pobedu protiv Turske (Foto)

     

    Serbian Battle Championship je u svojih trideset i pet dosadašnjih izdanja uspeo da definiše recept za uspešno MMA poslovanje na sve popularnijoj međunarodnoj sceni. Za ovih devet godina SBC je postao prestižna borilačka pozornica koja za iskusne i renomirane borce predstavlja najbrži put do najvećih svetskih MMA organizacija. S druge strane je i odskočna daska i najbolji put za mlade i talentovane sportiste koji su tek kročili na MMA scenu.

     

     

    Za 36. izdanje, koje se održava u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, već je najavljen impresivan spisak borbi. Ovaj program će ljubiteljima MMA sporta u našoj zemlji i širom planete pružiti još jedno sportsko borilačko veče za pamćenje.

     

    Očekuje nas učešće renomiranih boraca iz Brazila, Rusije, Portugala, Angole, Srbije…

     

    Portal zrenjaninski.com vam predstavlja borce koji će nastupiti u Zrenjaninu. Organizatori navode da spisak borbi nije konačan i da veruju da će gledaocima u Zrenjaninu prirediti još poneku borbu vrhunskog renomea.

     

    Napominjemo i da je ulaz slobodan!

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    tomislav milić i adrian radovanović

     

    Tomislav Milić vs Adrian Radovanović

     

    Mladi udarač sa iskustvom u boksu i kikboksu Tomislav Milić još jednom ulazi u MMA borilište, ponovo pred svojom publikom u Zrenjaninu. U pohodu na novu profesionalnu pobedu, u drugom nastupu po profesionalnim MMA pravilima, Tomislav će odmeriti snage sa beskompromisnim borcem iz Subotice, koji ne bira i ne odbija protivnike, Adrianom Radovanovićem.

     

    Adrian će imati priliku da stigne do važnog trijumfa protiv mladog i talentovanog Milića. Stoga verujemo da nas očekuje beskompromisna borba!

     

     

    Nemanja Uverić vs Maiquel „Big Rig“ Falcao

     

    SBC 36 Revenge nam donosi i jednu od internacionalnih borbi koju svaki ljubitelj MMA sporta sa nestrpljenjem očekuje. To je duel eksplozivnog srpskog udarača iz Subotice Nemanje Uverića, koji se ponovo vraća u SBC Revenge oktagon u potrazi za jedanaestim profi trijumfom, i bivšeg SBC šampiona u poluteškoj kategoriji, nekadašnjeg UFC i Bellator borca, Maiquela „Big Rig“ Falcao-a.

     

    Očekuje nas odličan duel prekaljenih udarača.

     

     

    Lucas Ananias vs Dzhamaludin Aliev

     

    Još jedan duel svetske klase rezervisan je za SBC 36 Revenge u Zrenjaninu. Očekuje nas borba dva ratnika iz Brazila i Rusije – za titulu najboljeg. I brazilski i ruski ratnik imaju iza sebe impresivne nastupe u SBC Revenge oktagonu i u Zrenjaninu će imati priliku da ukrste rukavice. Njihov meč izazvao je ogromno interesovanje na društvenim mrežama i svi sa nestrpljenjem očekuju ovaj šampionski okršaj.

     

    Lucas Ananias, profesionalac iz Brazila i predstavnik čuvene Nova Uniao akademije, sa 12 profesionalnih pobeda u karijeri, spreman je za novo gostovanje u Srbiji i najveći ispit dosadašnje karijere. On nastupa protiv neporaženog ruskog talenta iz Dagestana, koji je u svom skorašnjem SBC Revenge nastupu ekspresno slavio protiv Alexa Ribeira i tako stigao do šestog uzastopnog trijumfa u karijeri.

     

     

    Stefan Negucić vs Akbar Gadzhiekperov

     

    Očekuje nas i fenomenalni srpsko-ruski duel, u kojem će snage odmeriti Stefan Negucić iz Srbije i Akbar Gadzhiekperov iz Rusije!

     

    Neporaženi srpski profesionalac iz beogradskog Secutora spreman je za novi izazov, u potrazi za jedanaestim uzastopnim trijumfom u karijeri. Ovog puta nastupa protiv još jednog renomiranog protivnika, Akbara Gadzhiekperova, koji će pokušati da stigne do dvanaeste profesionalne pobede. Tom pobedom bi istakao svoje ime u najvišim svetskim MMA krugovima i tako zaustavio uspon neporaženog srpskog borca, koji je već na putu ka svetskoj eliti.

     

     

    Predrag Bogdanović vs Slavoljub „Mitke“ Mitić

     

    Dva srpska borca srešće se u sredini SBC Revenge oktagona – neporaženi ratnik iz novosadskog Family Fight Teama, najveći potencijal srpskog MMA sporta, Predrag Bogdanović, i dokazani beskompromisni borac dobro poznat ljubiteljima domaće MMA scene, iz Free Fighters Gyma iz Novog Sada, Slavoljub „Mitke“ Mitić.

     

    Bogdanović, sa osam uzastopnih trijumfa iza sebe, spreman je za novi izazov protiv prekaljenog borca i sugrađanina Mitića, koji je pred najvećim izazovom karijere. Pobeda nad neporaženim mladim Bogdanovićem donela bi mu međunarodno priznanje koje bi Mitićevu karijeru, sa eventualnim desetim profi trijumfom, usmerilo ka najvišim ciljevima.

     

    S druge strane, nastavak pobedničkog niza i pobeda nad još jednim iskusnim i kvalitetnim protivnikom, Predragu Bogdanoviću bi donela mnogo na njegovom putu ka najvećim svetskim pozornicama.

     

     

    Kirill Tropinin vs Max „Magnum“ Lima

     

    Još jedan veoma zanimljiv internacionalni MMA duel očekuje nas 16. oktobra u Zrenjaninu. Ruski borac sa srpskom adresom, Kirill Tropinin, odmeriće snage sa brazilskim profesionalcem koji živi i trenira u Portugalu Maxom Limom. Oba borca su imala priliku da ranije nastupe pod SBC Revenge banerom. Svoj novi nastup u Srbiji spremni su da iskoriste na najbolji mogući način.

     

    Mladi ruski borac koji predstavlja Secutor akademiju iz Beograda imaće jedan od najvećih ispita karijere protiv iskusnog Brazilca. Tropinin će pokušati da stigne do petog profi trijumfa protiv iskusnijeg Brazilca, koji će na SBC 36 Revenge manifestaciji tražiti dvanaestu pobedu u karijeri.

     

    tropinin - lima

     

    Ognjen Dimić vs Artur Lemos

     

    Jedan od omiljenih mladih udarača sa naše MMA scene, Ognjen Dimić, vraća se u SBC Revenge oktagon, ovog puta protiv opasnog protivnika iz Angole Artura Lemosa. Mladi borac iz Sombora, koji iza sebe uvek ima atraktivne i beskompromisne nastupe, na putu ka petom profesionalnom trijumfu će imati verovatno najveći ispit karijere u opasnom profesionalcu iz Angole, koji živi i trenira u Portugalu. Artur Lemos je bivši ACB i M-1 borac.

     

    Lemos je dosta iskusniji borac od Dimića. Po prvi put nastupa pod SBC Revenge banerom, gde će pokušati da eventualnom desetom profi pobedom stigne do važnog profesionalnog trijumfa. On bi mu otvorio vrata za nove nastupe na najvećim svetskim borilištima. I jedan i drugi borac imaju priliku za važnu internacionalnu pobedu koja bi njihovu karijeru na međunarodnoj sceni usmerila ka najvišim mogućim ciljevima.

     

    dimić - lemos

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport