• Srpski, hrvatski i crnogorski vaterpolisti okupili se u Zrenjaninu

    Zrenjanin i Beograd ovog vikenda su domaćini turnira A1 Regionalne vaterpolo lige. Na Gradskom bazenu u Zrenjaninu snage će odmeriti šest ekipa: VA Cattaro (Kotor), Proleter (Zrenjanin), Budva, Medveščak (Zagreb), Vojvodina (Novi Sad) i KPK (Korčula).   Juče su u našem gradu odigrane prve tri utakmice. Vaterpolisti Vojvodine savladali su Kataro rezultatom 15:4 (4:1, 2:1, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srpski, hrvatski i crnogorski vaterpolisti okupili se u Zrenjaninu

    Zrenjanin i Beograd ovog vikenda su domaćini turnira A1 Regionalne vaterpolo lige. Na Gradskom bazenu u Zrenjaninu snage će odmeriti šest ekipa: VA Cattaro (Kotor), Proleter (Zrenjanin), Budva, Medveščak (Zagreb), Vojvodina (Novi Sad) i KPK (Korčula).

     

    Juče su u našem gradu odigrane prve tri utakmice. Vaterpolisti Vojvodine savladali su Kataro rezultatom 15:4 (4:1, 2:1, 3:1, 6:1). U duelu između Budve i Proletera slavili su Zrenjaninci 13:11 (3:3, 5:4, 2:2, 3:2). Za Proleter su igrali: Šantalab, Čabrilo 1, Stojčić 1, Ljubenović 4, Rončević, Ilić 1, Mitrović 3, Levakov, Ćorić 3, Tomlićević, Matković, Lalić, Ćirović, Berkov. Trener je Dobrica Brdarić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Amerikanci ne štede komplimente: Oduševljeni smo što nam se pridružio Nikola Petković

     

    U poslednjem jučerašnjem meču KPK je bio bolji od Medveščaka i slavio je trijumf rezultatom 8:5. KPK je ostvario drugu pobedu u celoj sezoni ovog nadmetanja. Što je još zanimljivije, postigli su to protiv solidnog Medveščaka, ali vrlo suvereno. Naime, Korčulani su dopustili Zagrepčanima da im se približe na najviše dva gola zaostatka ili razlike. Tomislav Denoble, sveže pojačanje Korčulana, bio je i prvi strelac susreta sa pet pogodaka.

     

    Danas se sastaju Proleter i KPK

     

    Danas se na Gradskom bazenu u Zrenjaninu sastaju Kataro i Medveščak, a utakmica je na programu od 17 časova. Proleter će odmeriti snage sa KPK od 18.50 časova, a susret između Vojvodine i Budve je na programu od 20.40 sati.

     

    U nedelju, 19. februara, utakmice se igraju ranije, pa tako duel između KPK i Vojvodine počinje u 9.30 sati, Kataro i Proleter igraju od 11.20, a Medveščak i Budva od 13.10 časova.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Trenutno je prva na tabeli A1 Regionalne vaterpolo lige ekipa Primorja sa 27 bodova. Drugi je Valis (24), a treća Vojvodina (19). Zrenjaninski Proleter deli deveto mesto sa KPK i imaju po sedam bodova.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport