• Amerikanci ne štede komplimente: Oduševljeni smo što nam se pridružio Nikola Petković

    Fudbalski klub Šarlot, član američke MLS lige, izrazio je oduševljenje što se dosadašnji igrač Čukaričkog Nikola Petković pridružio ovom timu. Podsetimo, defanzivni vezista, rođen 23. februara 2003. godine u Zrenjaninu, potpisao je ugovor sa ekipom iz američke savezne države Severna Karolina.   Tehnički direktor kluba Bobi Beler je kazao da je Nikola odličan primer kako […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Amerikanci ne štede komplimente: Oduševljeni smo što nam se pridružio Nikola Petković

    Fudbalski klub Šarlot, član američke MLS lige, izrazio je oduševljenje što se dosadašnji igrač Čukaričkog Nikola Petković pridružio ovom timu. Podsetimo, defanzivni vezista, rođen 23. februara 2003. godine u Zrenjaninu, potpisao je ugovor sa ekipom iz američke savezne države Severna Karolina.

     

    Tehnički direktor kluba Bobi Beler je kazao da je Nikola odličan primer kako se strateški pristupa angažovanju talenata od kojih se očekuje da budu budućnost MLS lige.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Savate: Nikolija Ilić najuspešnija juniorka, njenim trenerima dodeljena specijalna priznanja

     

    – Nikola je elitni talenat koji je debitovao na međunarodnoj sceni. Poznat je po defanzivnim karakteristikama u veznom redu, ali je podjednako vešt i kao kreator igre – istakao je Beler.

     

    Sportski direktor Zoran Krneta takođe nije štedeo komplimente na račun mladog Zrenjaninca.

     

    – Oduševljeni smo što smo potpisali ugovor sa Nikolom, igračem koji je uzbuđen što će se pridružiti našoj organizaciji. On veruje u pažljivo osmišljen razvojni plan koji smo mu izložili. Petković je igrač kojeg pratimo već neko vreme i pokazao je vrhunske rezultate u Superligi Srbije. Nedavno je privukao pažnju mnogih velikih klubova posle proboja u reprezentaciju Srbije – rekao je Krneta.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Fudbalski klub Šarlot je podsetio da je Nikola Petković debitovao za seniorsku reprezentaciju Srbije u pobedi od 2:1 nad selekcijom Sjedinjenih Američkih Država 26. januara u Los Anđeles. Odbrambeni vezista je odigrao 81 minut tokom svog prvog seniorskog nastupa za Srbiju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport