• Srpski četverac, u kome nastupa i naš Nikola, sedmi na svetu

    Posle osvajanja evropskog srebra, Nikola Kovačević iz Zrenjanina je u kajaku četvercu zauzeo sedmo mesto na svetskom prvenstvu, koje se održava od 30. avgusta do 4. septembra u Segedinu.   Ovo je jedno od najjačih takmičenja poslednjih godina, s obzirom na to da je, zbog pandemije koronavirusa, otkazano ili pomereno nekoliko bitnih događaja. Stoga je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srpski četverac, u kome nastupa i naš Nikola, sedmi na svetu

    Posle osvajanja evropskog srebra, Nikola Kovačević iz Zrenjanina je u kajaku četvercu zauzeo sedmo mesto na svetskom prvenstvu, koje se održava od 30. avgusta do 4. septembra u Segedinu.

     

    Ovo je jedno od najjačih takmičenja poslednjih godina, s obzirom na to da je, zbog pandemije koronavirusa, otkazano ili pomereno nekoliko bitnih događaja. Stoga je ovo bila sjajna prilika da najbolji svetski kajakaši učestvuju na šampionatu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Milan Bulaja – zlatno dete zrenjaninskog džudo sporta

     

    Na svetskom prvenstvu je prisutno 65 nacija i preko 1200 takmičara.

     

    „Nikola je ovim sjajnim rezultatom zabeležio jednu od svojih najuspešnijih sezona na međunarodnoj sceni“, kažu u Kajak klubu Begej, čiji je Kovačević član.

     

    srpski četverac
    Foto: PrintScreen

     

    Njega i Kajak klub Begej od 13. do 17. septembra očekuje prvenstvo Srbije, koje će se održati na Adi Ciganliji. Najavljeno je učešće 22 takmičara Banata u sve četiri kategorije – od pionira, preko kadeta i juniora, do seniora.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Ovo će biti prilika da rezultatski ostvarimo jednu od najuspešnijih takmičarskih sezona od 1947. godine, otkako klub postoji“, navode u Begeju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport