• Srpska liga Vojvodina: Naftagas doneo tri boda iz Bečeja, Radnički pretrpeo novi poraz

    Fudbalski klub Naftagas iz Elemira vratio se danas iz Bečeja sa nova tri boda na svom kontu. Elemirci su u 20. kolu Srpske lige „Vojvodina“, na gostujućem terenu, savladali Bečej 1918 i to ubedljivim rezultatom 4:0. Dva gola je postigao Miloš Savanović koji je, zbog kartona, prošle nedelje propustio komšijski derbi sa Radničkim iz Zrenjanina. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srpska liga Vojvodina: Naftagas doneo tri boda iz Bečeja, Radnički pretrpeo novi poraz

    Fudbalski klub Naftagas iz Elemira vratio se danas iz Bečeja sa nova tri boda na svom kontu. Elemirci su u 20. kolu Srpske lige „Vojvodina“, na gostujućem terenu, savladali Bečej 1918 i to ubedljivim rezultatom 4:0. Dva gola je postigao Miloš Savanović koji je, zbog kartona, prošle nedelje propustio komšijski derbi sa Radničkim iz Zrenjanina. U listu strelaca upisali su se i Milan Bačvanski i Aleksandar Panić.

     

    – Odigrali smo odlično svih 90 minuta u oba pravca. Postigli smo golove na vreme, a na sve to smo imali čak i tri – četiri fantastične šanse. Na mnogim prethodnim gostovanjima smo igrali dobro, ali gubili utakmice. Danas se, eto, sve poklopilo i apsolutno smo zasluženo pobedili – izjavio je za portal zrenjaninski.com trener FK Naftagas Vladimir Grbušić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bio heroj za vreme vanrednog stanja, a sada Jovan Pekić opet rešeta protivničke mreže

     

    Grbušić je ocenio da je ovo bila jedna od najkvalitetnijih partija Elemiraca, i ofanzivno i defanzivno.

     

    – Sve vreme smo pričali da ovoj ekipi malo nedostaje, verovali smo u ove momke i konačno su pokazali svoj pravi kvalitet i na gostujućem terenu. Čestitam momcima na fenomenalnoj utakmici. Svaki igrač je imao svoj udeo – istakao je Vladimir Grbušić.

     

    Dvostruki strelac Miloš Savanović kazao je za portal zrenjaninski.com da mu je drago što je njegova ekipa posle duže vremena pobedila na gostovanju.

     

    – To će svakako uticati na naše samopouzdanje. Ni ranije nismo igrali loše u gostima, ali nismo imali sreće. Danas se sve okrenulo u našu korist. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i da ćemo već u narednom kolu, kada nam u goste dolazi Hajduk iz Kule, osvojiti nova tri boda – naglasio je Savanović.

     

    Lider ubedljiv na stadionu kraj Skrobare

     

    Za razliku od Naftagasa, drugi naš klub u srpskoligaškom karavanu, Radnički iz Zrenjanina, pretrpeo je danas na stadionu kraj Skrobare novi poraz.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tyrant King Megaways: Neobičan susret sa dinosaurusima doneo mu blizu milion dinara!

     

    Crveno-crne je savladao lider na tabeli, Tekstilac iz Odžaka, rezultatom 3:0. Radnički je danas bio oslabljen neigranjem nekoliko standardnih prvotimaca, a raspoloženi gosti iz Odžaka su slavili golovima Zekića i Šavije (2).

     

    Zrenjaninci se i dalje nalaze na začelju tabele, sa svega devet osvojenih bodova.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport