• Sremci u nedelju porazili Banaćane maksimalnim rezultatom

    OK Srem Eaton – OK Proleter 3:0 (25:22, 25:23, 25:20)   Odbojkaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su osmi ovosezonski poraz. Oni su u duelu 11. kola, koji je u nedelju, 16. februara, odigran u sremskomitrovačkoj sportskoj hali „Pinki“, poraženi od domaće ekipe Srem Iton maksimalnim rezultatom 3:0.   S obzirom na to da je meč prethodnog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sremci u nedelju porazili Banaćane maksimalnim rezultatom

    OK Srem Eaton – OK Proleter 3:0 (25:22, 25:23, 25:20)

     

    Odbojkaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su osmi ovosezonski poraz. Oni su u duelu 11. kola, koji je u nedelju, 16. februara, odigran u sremskomitrovačkoj sportskoj hali „Pinki“, poraženi od domaće ekipe Srem Iton maksimalnim rezultatom 3:0.

     

    S obzirom na to da je meč prethodnog kola, koji su Zrenjaninci trebali da odigraju protiv lidera na tabeli OK Bečej, odložen zbog obaveza nekolicine izabranika Predraga Tanackovića u juniorskoj reprezentaciji, odbojkaši Proletera se trenutno nalaze na osmom mestu na tabeli. Njihov skor su dve pobede i osam pretrpljenih poraza, kao i utakmica manje.

     

    Pročitajte još: Novi poraz umanjio šansu za opstanak u elitnom društvu

     

    U narednom, 12. kolu, odbojkaši zrenjaninskog Proletera će biti domaćini. Na noge Zrenjanincima, u „Medison“, dolazi OK Mladost iz Nove Pazove, koji je trenutno sedmoplasirana ekipa drugoligaškog karavana, grupe Sever.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport