• Novi poraz umanjio šansu za opstanak u elitnom društvu

    ŽKK Partizan – ŽKK Proleter 85:77 (24:22, 19:19, 21:21, 21:15)   Košarkašice Proletera doživele su u okviru 15. kola Prve lige Srbije trinaesti ovosezonski poraz. Na taj način su umanjile šansu za opstanak u elitnom društvu. One su, naime, u subotu, 15. februara, na gostovanju u Beogradu, izgubile od ekipe ŽKK Partizan rezultatom 85:77.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi poraz umanjio šansu za opstanak u elitnom društvu

    ŽKK Partizan – ŽKK Proleter 85:77 (24:22, 19:19, 21:21, 21:15)

     

    Košarkašice Proletera doživele su u okviru 15. kola Prve lige Srbije trinaesti ovosezonski poraz. Na taj način su umanjile šansu za opstanak u elitnom društvu. One su, naime, u subotu, 15. februara, na gostovanju u Beogradu, izgubile od ekipe ŽKK Partizan rezultatom 85:77.

     

    U većem delu meča viđena je ujednačena borba dva rivala na parketu, a presudilo je poslednjih osam minuta poslednje četvrtine, kada su beogradske crno-bele, nakon 67:68 u korist izabranica Marka Marinkova, preuzele inicijativu, te prešle u vođstvo, koje nisu ispuštale sve do poslednjeg zvuka sirene na susretu.

     

    Pročitajte još: Džudista zrenjaninskog Proletera Petar Nikolin najbolji u Vojvodini!

     

    Najefikasnija među Zrenjaninkama bila je Marina Stojić sa ubačenih 27 poena, dok su dvocifrene takođe bile Sofija Olić sa 20 i Danijela Jovanov sa 14 postignutih koševa.

     

    U narednom kolu, košarkašice Proletera će na parketu Kristalne dvorane dočekati ekipu ŽKK Radivoj Korać iz Beograda.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport