• Srđan Marić sa takmičenja u Leskovcu doneo zlatnu i srebrnu medalju

    Član Karate kluba Banatski cvet iz Zrenjanina Srđan Marić osvojio je zlatnu i srebrnu medalju na desetom po redu takmičenju „Unsu Open“, održanom u Leskovcu, u organizaciji Karate kluba Unsu i uz podršku Fudokan saveza Srbije.   Srđan Marić je zlato osvojio u kategoriji seniora, u disciplini fudokan sportske borbe, dok je u kumiteu osvojio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srđan Marić sa takmičenja u Leskovcu doneo zlatnu i srebrnu medalju

    Član Karate kluba Banatski cvet iz Zrenjanina Srđan Marić osvojio je zlatnu i srebrnu medalju na desetom po redu takmičenju „Unsu Open“, održanom u Leskovcu, u organizaciji Karate kluba Unsu i uz podršku Fudokan saveza Srbije.

     

    Srđan Marić je zlato osvojio u kategoriji seniora, u disciplini fudokan sportske borbe, dok je u kumiteu osvojio srebro.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Blizanci Branislav i Živko Bugarin pojačali redove Radničkog

     

    Osim što se takmičio, on je u Leskovcu nastupio i u ulozi sudije.

     

    „Ovo je bilo poslednje takmičenje za Marića pred odlazak na Evropski fudokan šampionat, koji se održava krajem oktobra u Italiji. Inače, neposredno pred takmičenje u Leskovcu, Srđan je boravio na planini Rudnik, gde su održane pripreme nacionalnog tima Srbije pred odlazak u Italiju“, kažu u KK Banatski cvet.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Podsećamo da je Marić do sada u naš grad doneo zlato sa Evropskog prvenstva 2021. godine, srebro i dve bronze sa Svetskog prvenstva 2019. godine, kao i bronzu sa Evropskog kupa 2018. godine.

     

    srđan marić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport