• Blizanci Branislav i Živko Bugarin pojačali redove Radničkog

    Poslednjeg dana prelaznog roka u Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina stigla su još dva pojačanja – blizanci Branislav i Živko Bugarin iz Šajkaša.   Braća su rođena 19. maja 2004. godine i u crveno-crni tim iz grada na obalama Begeja došla su iz prvoligaša RFK Novi Sad 1921. Ova dva kluba, naime, potpisala su sporazum […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Blizanci Branislav i Živko Bugarin pojačali redove Radničkog

    Poslednjeg dana prelaznog roka u Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina stigla su još dva pojačanja – blizanci Branislav i Živko Bugarin iz Šajkaša.

     

    Braća su rođena 19. maja 2004. godine i u crveno-crni tim iz grada na obalama Begeja došla su iz prvoligaša RFK Novi Sad 1921. Ova dva kluba, naime, potpisala su sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji, pa su na osnovu toga braća Bugarin ustupljena Radničkom na period od godinu dana.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninski polumaraton: Do sada prijavljeno više od 750 takmičara

     

    Živko je štoper, a Branislav igra na poziciji špica. Obojica su karijeru započela u Borcu iz Šajkaša. Živko je kasnije nastupao za mlađe kategorije Vojvodine iz Novog Sada, Crvene zvezde iz Beograda, a kadetsku i omladinsku ligu je igrao u dresu TSC-a. Odatle je došao u RFK Novi Sad 1921, u kojem se njegov brat Branislav nalazi od svoje dvanaeste godine.

     

    Odlična šansa za mlade igrače

     

    – Za sada je sve sjajno. I igrači i stručni štab su nas odlično prihvatili. Nadam se da ću što više minuta provesti na terenu. Do sada sam odigrao dve utakmice, protiv Radničkog 1912 iz Sombora, kada sam ušao sa klupe, i protiv 1. maja iz Rume, kada sam bio starter – kaže za portal zrenjaninski.com Živko Bugarin. Sa njim i njegovim bratom, inače, razgovarali smo u prijatnoj atmosferi kafea „Izlog“, koji se nalazi u hotelu „Vojvodina“, u samom srcu grada.

     

    Živko dodaje da je ranije pratio Radnički i da je ove sezone cilj da se izbori opstanak u Srpskoj ligi „Vojvodina“. Njemu lično je i cilj da sakupi što više minuta na terenu, jer će mu značiti u nastavku karijere.

     

    – Daćemo sve od sebe da popravimo loš start u aktuelnoj sezoni. Sastav ekipe je dosta podmlađen i mislim da je to za nas mlađe igrače prednost, jer je to odlična prilika da ove sezone igramo u Srpskoj ligi. Bez obzira što imamo mlad tim, mislim da možemo da pariramo ostalima u srpskoligaškom društvu – navodi Živko.

     

    branislav i živko bugarin

     

    Jedan drugom uvek podrška

     

    U osmom kolu, koje je na programu u nedelju, 2. oktobra, Radnički gostuje Podunavcu iz Belegiša, koji ima četiri boda više od Zrenjaninaca.

     

    – Idemo uvek na pobedu, a tako će biti i ovog puta. Kažu da su dobra ekipa, ali verujem da možemo da ih savladamo – naglašava Živko Bugarin.

     

    Branislav Bugarin se već upisao u listu strelaca, i to na utakmici protiv Radničkog 1912 iz Sombora. Somborci su prilikom gostovanja u Zrenjaninu odneli sva tri boda, četiri puta zatresavši mrežu domaćina. Zrenjaninci su uzvratili sa dva pogotka, od kojih je jedan postigao Branislav.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Nadam se minutima, pobedama i što boljim rezultatima. Dolazak u Radnički je odlična prilika da se dokažem. I drago mi je što sam ovde došao sa bratom, jer podržavamo jedan drugog ceo život – naglašava Branislav Bugarin.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport