• Srbija izgubila od Izraela u finalu međunarodnog vaterpolo turnira (Foto)

    Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije ipak nije uspela da se domogne pobedničkog pehara na međunarodnom turniru koji je protekla tri dana održan u Zrenjaninu. Od vaterpolistkinja Srbije u finalnom meču bolje su bile devojke iz Izraela, koje su slavile rezultatom 15:12.   Pehare trima prvoplasiranim ekipama uručio je pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura.   Pročitajte još: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srbija izgubila od Izraela u finalu međunarodnog vaterpolo turnira (Foto)

    Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije ipak nije uspela da se domogne pobedničkog pehara na međunarodnom turniru koji je protekla tri dana održan u Zrenjaninu. Od vaterpolistkinja Srbije u finalnom meču bolje su bile devojke iz Izraela, koje su slavile rezultatom 15:12.

     

    Pehare trima prvoplasiranim ekipama uručio je pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura.

     

    Pročitajte još: IDEMO U FINALE: Srpska reprezentacija zabeležila još dve pobede

     

    – Još jedna nacionalna selekcija otpočela je godinu u našem gradu, s ovim kontrolnim mečevima pred Evropsko prvenstvo i kvalifikacije za Olimpijske igre. Nadam se da četiri reprezentacije sa našeg gradskog bazena odnose lepe utiske. Ovo je početak jedne sportske predolimpijske godine u Zrenjaninu. Nadam se da će na samom kraju biti uspešna i da ćemo imati čime da se ponosimo, kako sa organizacijom velikih međunarodnih takmičenja, tako i sa uspesima naših sportista na različitim kontinentima – kazao je Salapura za portal zrenjaninski.com.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport