• Srbija bolja od Amerike: Zrenjaninac Nikola Petković debitovao za seniorsku selekciju

    Fudbaleri Srbije savladali su selekciju Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 2:1 u prijateljskoj utakmici koja je odigrana danas u Los Anđelesu. Za senirosku reprezenatciju Srbije na ovoj utakmici je debitovao Zrenjaninac Nikola Petković, koji trenutno brani boje Fudbalskog kluba Čukarički.   – Dobro smo igrali, dobro smo se branili, dobro napadali. Zaslužili smo ovu pobedu, presrećan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srbija bolja od Amerike: Zrenjaninac Nikola Petković debitovao za seniorsku selekciju

    Fudbaleri Srbije savladali su selekciju Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 2:1 u prijateljskoj utakmici koja je odigrana danas u Los Anđelesu. Za senirosku reprezenatciju Srbije na ovoj utakmici je debitovao Zrenjaninac Nikola Petković, koji trenutno brani boje Fudbalskog kluba Čukarički.

     

    – Dobro smo igrali, dobro smo se branili, dobro napadali. Zaslužili smo ovu pobedu, presrećan sam – poručio je Nikola Petković po završetku meča.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Glavu gore, Zorane! Ludoški završio takmičenje na turniru u Melburnu

     

    Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija, inače momci koji brane boje domaćih klubova, pojačani trojicom fudbalera koji nastupaju u MLS ligi, ostavili su odličan utisak u Los Anđelesu i u prijateljskoj utakmici pobedili SAD posle preokreta sa 2:1. Poveli su Amerikanci golom Vaskeza u 29. minutu. Srbija je izjednačila golom Ilića u 43, a zatim je u 46. minutu Simić postigao pobednički gol.

     

    Sa svega tri zajednička treninga, posle 15 sati leta i svih problema oko adaptacije na vremensku razliku, rezultat za respekt i svako poštovanje.

     

    Ovim povodom oglasio se i Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Nikola Petković je debitovao za reprezentaciju Srbije na prijateljskoj utakmici protiv SAD-a u Los Anđelesu. Sadašnji član Čukaričkog, a nekadašnji član Radničkog, drugi je igrač crveno-crnih, posle Zorana Tošića, koji je nastupao za reprezentaciju. Čestitamo“, poručili su iz FK Radnički.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport