• Glavu gore, Zorane! Ludoški završio takmičenje na turniru u Melburnu

    Mladi srpski teniser i državni prvak Zoran Ludoški iz Zrenjanina nije uspeo da se plasira u osminu finala juniorskog Australijan opena u Melburnu.   Posle gotovo dva sata igre, on je poražen od 15. nosioca, Bugarina Adrijana Dženeva, 5:7, 6(6):7.   PROČITAJTE JOŠ: Zoran Ludoški pobedom počeo juniorski Australijan open   Moglo je da bude […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Glavu gore, Zorane! Ludoški završio takmičenje na turniru u Melburnu

    Mladi srpski teniser i državni prvak Zoran Ludoški iz Zrenjanina nije uspeo da se plasira u osminu finala juniorskog Australijan opena u Melburnu.

     

    Posle gotovo dva sata igre, on je poražen od 15. nosioca, Bugarina Adrijana Dženeva, 5:7, 6(6):7.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zoran Ludoški pobedom počeo juniorski Australijan open

     

    Moglo je da bude i drugačije, jer je Ludoški prikazao veoma dobru igru i lako je sve moglo da ode i na njegovu stranu.

     

    Bilo kako bilo, i samo učešće na Australijan openu, smotri najboljih svetskih tenisera, ogroman je uspeh i veliko iskustvo za supertalentovanog zrenjaninskog igrača koji će u junu ove godine napuniti osamnaest godina. Bila je ovo jedinstvena prilika i da Zrenjaninci gledaju svog sugrađanina na Australijan openu.

     

    I sam Zoran je, nakon prvog meča i pobede nad Australijancem Zakarijem Vijalom, izjavio da nije bio skroz opušten. Ovo je, ipak, njegovo prvo učešće na ovako velikom grend slem turniru.

     

    Sada je video kako sve to izgleda uživo, stekao je neprocenjivo iskustvo i sigurno će mu u nastavku karijere pomoći da bude još bolji.

     

    Zoran Ludoški će ove godine, nakon Australijan opena, nastupiti na turniru prve kategorije u Kairu. Zatim mu predstoji i prvi seniorski turnir u Tunisu.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Zato – glavu gore, šampione! I pravo u nove pobede!

     

    zoran ludoški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport