• Spuštena zavesa na ovogodišnji turnir u odbojci na pesku (Foto)

    Spuštena je zavesa na ovogodišnji turnir u odbojci na pesku. Mečevi su se proteklog vikenda odigravali na poznatom zrenjaninskom kupalištu Peskara.   Irena Drobnjak i Milica Beljanski, kao i Stefan Basta i Ivan Lozić pobednici su turnira Banka Poštanska štedionica beach – volley lige 2019. Turnir je u nedelju, 14. jula, završen u našem gradu. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Spuštena zavesa na ovogodišnji turnir u odbojci na pesku (Foto)

    Spuštena je zavesa na ovogodišnji turnir u odbojci na pesku. Mečevi su se proteklog vikenda odigravali na poznatom zrenjaninskom kupalištu Peskara.

     

    Irena Drobnjak i Milica Beljanski, kao i Stefan Basta i Ivan Lozić pobednici su turnira Banka Poštanska štedionica beach – volley lige 2019. Turnir je u nedelju, 14. jula, završen u našem gradu.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Irena Drobnjak i Milica Beljanski su u finalu savladale Aleksandru Aleksić i Ninu Škarić sa 2:0 (21:18, 21:19). Anđela Josić i Teodora Joldić su u meču za treće mesto pobedile Jovanu Marčetić i Ana Mariju Mitrović. Rezultat je takođe bio 2:0 (21:17, 21:13).

     

    Pročitajte još: Još jedna pobeda Proletera, gostima nije pomogao ni Nikola Rađen!

     

    Kod muškaraca, Stefan Basta i Ivan Lozić su u finalu slavili protiv Miloša Milića i Đorđa Klašnića sa 2:0 u setovima (21:13, 21:16). U meču za treće mesto, Miljan Kiković i Luka Guteša su pobedili Andriju Vulikića i Ivana Ćirovića takođe sa 2:0 (21:15, 21:16).

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin