• Još jedna pobeda Proletera, gostima nije pomogao ni Nikola Rađen!

    VK Proleter – VK Wind sport (Pančevo) 11:8 (4:4, 2:2, 2:1, 3:1)   Vaterpolisti zrenjaninskog Proletera ostvarili su i drugu ovosezonsku pobedu! Oni su u nedelju, 14. jula, na plivalištu gradskog bazena u Zrenjaninu, u derbiju kola, savladali pančevački Wind sport rezultatom 11:8.   Viđen je odličan vaterpolo meč, u kojem su domaći igrači hladnije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Još jedna pobeda Proletera, gostima nije pomogao ni Nikola Rađen!

    VK Proleter – VK Wind sport (Pančevo) 11:8 (4:4, 2:2, 2:1, 3:1)

     

    Vaterpolisti zrenjaninskog Proletera ostvarili su i drugu ovosezonsku pobedu! Oni su u nedelju, 14. jula, na plivalištu gradskog bazena u Zrenjaninu, u derbiju kola, savladali pančevački Wind sport rezultatom 11:8.

     

    Viđen je odličan vaterpolo meč, u kojem su domaći igrači hladnije glave ušli u poslednje dve deonice. Nakon vođstva Pančevaca od 6:7, VK Proleter je uspeo da napravi seriju od pet prema nula i na taj način upiše veoma važne bodove u borbi za plej of i plasman u viši rang takmičenja.

     

    vk proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasniji među Zrenjanincima bio je Bosić sa pet postignutih golova. Takođe su se istakli Čabrilo i Čupić, koji su mrežu gostiju zatresli po tri puta.

     

    Pročitajte još: VK Proleter veoma uspešno startovao takmičenje u Drugoj ligi Srbije (Foto)

     

    Treba istaći i fantastičnog mladog golmana Kotaricu, koji je sjajnim intervencijama podizao na noge stotinak gledalaca koji su došli da posmatraju ovaj meč.

     

    Takođe, vredi istaći da je za gostujuću ekipu nastupao Nikola Rađen, doskorašnji reprezentativac Srbije, a da je Pančevce sa klupe predvodio jedan od najistaknutijih ljudi srpskog sporta i najbolji vaterpolista sveta svih vremena Igor Milanović.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport