• Sportski savez grada Zrenjanina raspisao konkurs za godišnju nagradu

    Sportski savez grada Zrenjanina raspisao je konkurs za godišnju nagradu. Konkurs je otvoren do 13. januara.   Sportski savez grada Zrenjanina svake godine nagrađuje najbolje sportiste, sportske ekipe, sportske stručnjake – trenere, sportske radnike, stručnjake u sportu, sportske sudije, sponzore – donatore i propagandiste na teritoriji grada Zrenjanina. Takođe, dodeljuje posebna priznanja za ostvarene rezultate […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sportski savez grada Zrenjanina raspisao konkurs za godišnju nagradu

    Sportski savez grada Zrenjanina raspisao je konkurs za godišnju nagradu. Konkurs je otvoren do 13. januara.

     

    Sportski savez grada Zrenjanina svake godine nagrađuje najbolje sportiste, sportske ekipe, sportske stručnjake – trenere, sportske radnike, stručnjake u sportu, sportske sudije, sponzore – donatore i propagandiste na teritoriji grada Zrenjanina. Takođe, dodeljuje posebna priznanja za ostvarene rezultate i doprinos afirmaciji sporta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Trostruki svetski prvak u kik-boksu ga zapazio: Dejan Živković skrenuo pažnju na sebe

     

    U svakoj kategoriji dodeljuje se po jedna nagrada. U izuzetnim slučajevima, komisija može dodeliti i više od jedne nagrade za određenu kategoriju.

     

    Predloge za nagrade dostavljaju sportske organizacije, društva i savezi, članovi Sportskog saveza, i to pismenim putem, na memorandumu kluba overenim pečatom i potpisom ovlašćenog lica.

     

    Predlozi moraju biti obrazloženi sa jasno iskazanom kategorijom za koju se predlog dostavlja.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Nagrade dodeljuje komisija koju imenuje Upravni odbor Sportskog saveza grada Zrenjanina. Nagrada se sastoji od diplome i plakete.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport