• Specijalna olimpijada Srbije održana na Gradskom stadionu u Zrenjaninu

    Prethodnog vikenda je, posle duže pauze zbog situacije izazvane virusom Covid-19, Specijalna olimpijada Srbije organizovala prvo takmičenje u atletici.   U skladu sa preporukama Vlade Srbije, i uz poštovanje svih mera zaštite, Zrenjanin je i ovog puta bio domaćin koji je ugostio četrdeset sportistkinja i sportista iz deset gradova Srbije.   Žene su se takmičile […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Specijalna olimpijada Srbije održana na Gradskom stadionu u Zrenjaninu

    Prethodnog vikenda je, posle duže pauze zbog situacije izazvane virusom Covid-19, Specijalna olimpijada Srbije organizovala prvo takmičenje u atletici.

     

    U skladu sa preporukama Vlade Srbije, i uz poštovanje svih mera zaštite, Zrenjanin je i ovog puta bio domaćin koji je ugostio četrdeset sportistkinja i sportista iz deset gradova Srbije.

     

    Žene su se takmičile u trčanju na 50m, kao i u skoku u dalj. Muškarci su se nadmetali u trčanju na 100m i bacanju kugle.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Umesto Zrenjaninskog polumaratona ove godine nova akcija u oktobru

     

    Kompanija „Gomex“ je, kao i prethodnih godina, pružila podršku mladim sportistima kroz obezbeđivanje neophodnih sredstava za uspešno organizovanje jednog ovako lepog događaja.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport