• Spartak slavio kod kuće: Proleter golom razlike izgubio od Subotičana

    RK Spartak (Subotica) – RK Proleter (Zrenjanin) 20:19 (poluvreme 7:11)   Rukometaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su i sedmi ovosezonski poraz. Od izabranika Momira Rnića, u okviru 11. kola Arkus lige – grupa A, na gostovanju u Subotici, bolji je bio domaći Spartak, koji je slavio minimalnu pobedu, rezultatom 20:19.   PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninke briljirale u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Spartak slavio kod kuće: Proleter golom razlike izgubio od Subotičana

    RK Spartak (Subotica) – RK Proleter (Zrenjanin) 20:19 (poluvreme 7:11)

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su i sedmi ovosezonski poraz. Od izabranika Momira Rnića, u okviru 11. kola Arkus lige – grupa A, na gostovanju u Subotici, bolji je bio domaći Spartak, koji je slavio minimalnu pobedu, rezultatom 20:19.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninke briljirale u prestonici: Karaburma poražena sa 15 poena razlike

     

    U prvih dvadeset minuta susreta viđena je egal igra, da bi Zrenjaninci u poslednjih deset minuta prve deonice, serijom 6:1, otišli na zasluženi petnaestominutni odmor sa prednošću od četiri gola razlike.

     

    rk spartak - rk proleter
    Foto: ARKUS liga

     

    Stara boljka zrenjaninskih crveno-belih, koja ih prati u većini utakmica tokom tekuće sezone, a to je pad koncentracije kako u napadu, tako i u odbrani, ponovo je došla do izražaja početkom drugog poluvremena. Rukometaši Proletera dozvolili su da se stečena prednost polako topi, te da u 47. minutu Subotičani izjednače (semafor – 15:15).

     

    Poslednjih trinaest minuta susreta viđen je potpuni egal, u kojem je sreća ipak bila naklonjenija domaćoj ekipi, te su rukometaši Spartaka ovaj duel dobili rezultatom 20:19.

     

    Najefikasniji u gostujućoj ekipi bili su Predrag Krivošija i David Pešić sa po pet postignutih golova.

     

    U četvrtak, 17. decembra, Zrenjanincima sledi poslednji ligaški meč u 2020. godini. U zaostaloj utakmici 10. kola, rukometaši Proletera će na parketu Kristalne dvorane dočekati ekipu Dubočica 54 iz Leskovca.

     

    Tekst: Zoran Bogaroški

    Foto: ARKUS liga

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport