Sport Vesti Zrenjanin

SLAVLJE U ELEMIRU: Fudbaleri Naftagasa se plasirali u viši rang! (Foto)

fudbalski klub naftagas

Fudbalski klub Naftagas iz Elemira novi je član Vojvođanske fudbalske lige, jer je na domaćem terenu, u revanš utakmici baraža, porazio FK Banat iz Čente sa 4:1.

 

Pred oko 700 gledalaca, Elemirci su furioznom igrom, nošeni podrškom publike, prosto razbili gostujuću ekipu iz Čente. Već nakon prvog poluvremena rezultat je bio 3:0 za Naftagas, a golove su postigli Bakoš u 11, Jankov u 17. i Golijanin u 43. minutu. Stepanov je u 55. minutu povisio na 4:0, a kada su domaći, sasvim razumljivo, opuštenije ušli u nastavak meča, gosti su uspeli da postignu gol, pa je konačni rezultat bio 4:1. Da podsetimo, u prvoj utakmici Elemirci su slavili u Čenti rezultatom 1:0.

 

Pročitajte još: Mladi trener Bojan Cvejić kroz džudo uči mališane pravim vrednostima

 

Fudbalski klub Naftagas činili su Mijatov, Praščević, Markov, Cvetić, Dabić, Bakoš, Golijanin, Jankov, Stepanov. Panić i Baranji. Trener je Dragan Jović, a na klupi su bili Nemčev, Popov, Milanović, Davidovac, Grabundžija i Ratković.

 

Gosti su igrali u postavi Sladović, Dimitrijević, Raketić I, Raketić S, Radojičić, Erski, Bajkin, Kovač, Stojanović, Krstić i Jocić. Na klupi za rezerve bili su Milenković, a trener je Nenad Rošulj.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM