• Sjajni stonoteniser Ilija Majstorović doneo iznenađujuću odluku!

    Po okončanju pojedinačnog prvenstva Srbije 2020. u stonom tenisu, na kojem je kapiten STK Banat Ilija Majstorović osvojio tri medalje, pomalo iznenađujuća vest počela je da se širi drušvenim mrežama.   Naime, Ilija Majstorović je doneo odluku da se povlači sa svih pojedinačnih takmičenja u Srbiji.   On se oglasio na svom Facebook nalogu, a […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sjajni stonoteniser Ilija Majstorović doneo iznenađujuću odluku!

    Po okončanju pojedinačnog prvenstva Srbije 2020. u stonom tenisu, na kojem je kapiten STK Banat Ilija Majstorović osvojio tri medalje, pomalo iznenađujuća vest počela je da se širi drušvenim mrežama.

     

    Naime, Ilija Majstorović je doneo odluku da se povlači sa svih pojedinačnih takmičenja u Srbiji.

     

    On se oglasio na svom Facebook nalogu, a njegovo pismo prenosimo u celosti.

     

    „Došlo je vreme za kraj jedne priče moje karijere. Na prvenstvu Srbije za seniore osvojio sam dva srebra i jednu bronzu. Sa tri medalje u tri discipline odlučio sam da mi ovo bude poslednji pojedinačni turnir koji sam igrao u Srbiji. Celu svoju karijeru sam maksimalno odigravao svaki turnir. U svim konkurencijama u kojima sam nastupao trudio sam se da budem najbolji. Mnogo sam uspeha imao od mini kadeta pa sve da seniora. Osvojio sam 300 i kusur medalja i svakoj sam se radovao kao prvoj.

     

    Ilija Majstorović: Stoni tenis nikada nisam igrao zbog novca

     

    Ali, doživeo sam da sa svojih nepunih 26 godina budem jedan od tri najstarija igrača na prvenstvu države. To je poražavajuće za naš stoni tenis. Stoni tenis nikad nisam niti ću igrati zbog novca već zato što volim da se takmčim, ali izgleda da su se naša takmičenja svela na dobijanje stipendije Ministarstva sporta i omladine, pa oni koji zbog godina ili angažmana u inostranstvu nemaju pravo na istu ne igraju najveće domaće turnire. Verujte mi da je neprijatno igrati turnire sa momcima koji imaju od 18 do 22 godine, dok moja generacija ili oni malo stariji od mene sede i gledaju, ili ostanu kod kuće.

     

    Potpuno se okrećem klubu i klupskim obavezama kojih, hvala Bogu, ima mnogo. Iskreno se nadam da će doći vreme kada će i u Srbiji, kao i u ostalim zemljama Evrope, turnire igrati najbolji igrači bez obzira koliko godina oni imaju. A mladima želim da iskoriste svoju šansu i da kad budu malo stariji vrate kult igranja prvenstva države“, napisao je Ilija Majstorović.

     

    Pročitajte još: STONI TENIS: Majstoroviću tri medalje, Levajcu dve

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport