• STONI TENIS: Majstoroviću tri medalje, Levajcu dve

    Pojedinačno prvenstvo Srbije u stonom tenisu za seniore i kadete održano je 28. i 29. februara u Novom Sadu. Kao što su nas već navikli, Zrenjaninci su i ovog puta ostvarili nekoliko zapaženih rezultata.   U pojedinačnoj konkurenciji, Ilija Majstorović je zauzeo treće mesto i okitio se bronzanom medaljom. Na putu do bronze, Ilija je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STONI TENIS: Majstoroviću tri medalje, Levajcu dve

    Pojedinačno prvenstvo Srbije u stonom tenisu za seniore i kadete održano je 28. i 29. februara u Novom Sadu. Kao što su nas već navikli, Zrenjaninci su i ovog puta ostvarili nekoliko zapaženih rezultata.

     

    U pojedinačnoj konkurenciji, Ilija Majstorović je zauzeo treće mesto i okitio se bronzanom medaljom. Na putu do bronze, Ilija je redom pobeđivao Nikšu Martinovića, Slobodana Lugonju i Aleksu Gaceva, da bi u polufinalu poklekao u meču protiv Kristijana Halasa.

     

    dimitrije levajac
    Dimitrije Levajac (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    U konkurenciji parova, u Zrenjanin su stigle dve medalje. Kombinacija iz STK Banat, Majstorović/Levajac okitila se srebrnim odličjem, dok je par iz STK Stenes, Popović/Đilas, zauzeo treće mesto i osvojio bronzu.

     

    Pročitajte još: Odbojkaši iz grada na Begeju poraženi na gostovanju u Kulpinu

     

    Svoju treću medalju na ovogodišnjem prvenstvu, Ilija Majstorović osvojio je u konkurenciji mešovitih parova. On je u kombinaciji sa Sabinom Šurjan osvojio srebrnu medalju. Od njih je bolji u finalnom duelu bio par Dimitrije Levajac i Tijana Jokić, što je Dimitriju donelo drugu medalju na ovogodišnjem prvenstvu Srbije.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport