• Sjajna atmosfera u reprezentaciji: Naši najbolji rvači treniraju u Zrenjaninu

    Posle tri nedelje trenažnog procesa na Belmekenu u Bugarskoj, reprezentativci Srbije u rvanju grčko – rimskim stilom pripreme za predstojeća takmičenja nastavili su u Zrenjaninu. Naši najbolji rvači će u gradu na Begeju biti do petka, a zatim putuju u Mađarsku, u Tatabanju, gde će za vikend biti učesnici međunarodnog turnira. Potom će tamo trenirati […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sjajna atmosfera u reprezentaciji: Naši najbolji rvači treniraju u Zrenjaninu

    Posle tri nedelje trenažnog procesa na Belmekenu u Bugarskoj, reprezentativci Srbije u rvanju grčko – rimskim stilom pripreme za predstojeća takmičenja nastavili su u Zrenjaninu. Naši najbolji rvači će u gradu na Begeju biti do petka, a zatim putuju u Mađarsku, u Tatabanju, gde će za vikend biti učesnici međunarodnog turnira. Potom će tamo trenirati sa nekoliko selekcija sve do 26. februara.

     

    Trener Stojan Dobrev je u Zrenjaninu okupio 13 rvača: Sebastian Kolompar (do 55kg), Mate Nemeš (do 67kg), Viktor Nemeš (do 77kg), Martin Šuranji (do 77kg) i Zurabi Datunašvili (do 87kg), svi iz Proletera, zatim Sebastian Nađ (do 67kg) i Aleksandar Maksimović (do 72kg) iz Spartaka, Aleksa Erski (do 77kg) i Boban Živanović (do 130kg) iz Partizana, Branko Kovačević (do 82kg) i Žarko Dickov (do 87kg) iz Radničkog, Tamaš Šleiher (do 82kg) iz Potisja i Mario Vuković (do 87kg) iz Herkulesa.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Najbolji rođendanski poklon: Sjajni Nikola Petković postao kapiten (Foto)

     

    Uz rvače je, osim trenera Dobreva, i njegov pomoćnik Vojislav Trajković. Put Mađarske će osmorica reprezentativaca, a ostali će nastaviti pripreme u Senti.

     

    stojan dobrev
    Stojan Dobrev

     

    Stojan Dobrev: Momci su zdravi, niko nije povređen

     

    Za razliku od Belmekena, gde su trenirali na nadmorskoj visini od 2.050 metara, i gde su najviše pažnje posvetili kondiciji, u nastavku će se naši najbolji rvači bazirati na snagu i vežbe na strunjači.

     

    – Završili smo prvi deo priprema u Bugarskoj, gde smo bili dvadeset dana. Zadovoljan sam kako je sve proteklo. Nastavljamo dalje sa vežbama na strunjači i zato idemo u Mađarsku, gde će biti još 15 reprezentacija, što je jako dobro za nas. U subotu učestvujemo na međunarodnom turniru i videćemo gde smo i u kakvoj smo trenutno formi. Bitno je da su momci zdravi i da niko od njih nema povrede. Vidim da među njima vlada dobro raspoloženje, i to je najvažnije – kazao je za portal zrenjaninski.com trener Stojan Dobrev.

     

    viktor nemeš i martin šuranji
    Viktor Nemeš i Martin Šuranji

     

    Rvači Viktor Nemeš i Martin Šuranji zadovoljni pripremama

     

    Međunarodni turnir u Tatabanji će biti prva provera braće Nemeš i drugova iz reprezentacije posle individualnog Svetskog kupa održanog u Beogradu.

     

    – Meni je cilj da u martu u Budimpešti ostvarim olimpijsku normu. Imam još više od mesec dana da se pripremim. Tamo će biti jaka konkurencija, ali mislim da se nalazim među nekoliko takmičara koji mogu da ostvare normu. Spremam se tako da budem na 120 posto tog dana kada budem rvao – kazao je za naš portal Viktor Nemeš.

     

    On je dodao da je zadovoljan time kako se odvijaju pripreme, uz napomenu da će turnir u Mađarskoj biti jako dobar za njega.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Dosadašnjim tokom priprema i atmosferom u reprezentaciji zadovoljan je i mladi rvač Proletera Martin Šuranji.

     

    – Radimo sve kako treba i očekujem dobre rezultate na predstojećim takmičenjima. Sada sam počeo više da treniram, jer sam bio povređen. Polako ulazim u formu. Treba još vremena da dostignem punu snagu, ali sve je u najboljem redu – rekao je za portal zrenjaninski.com 21-godišnji Šuranji, koji je u međuvremenu menjao kategoriju, pa sada nastupa sa takmičarima do 23 godine.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport