• Najbolji rođendanski poklon: Sjajni Nikola Petković postao kapiten (Foto)

    Nekoliko nedelja pre nego što će postati punoletan, sjajni mladi fudbaler Nikola Petković dobio je rođendanski poklon kakav se samo poželeti može – zadužio je kapitensku traku omladinskog tima Čukaričkog.   Debi u ulozi kapitena takođe je bio iz snova, jer su omladinci Čukaričkog u subotu, protiv TSC-a, ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 7:1.     […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najbolji rođendanski poklon: Sjajni Nikola Petković postao kapiten (Foto)

    Nekoliko nedelja pre nego što će postati punoletan, sjajni mladi fudbaler Nikola Petković dobio je rođendanski poklon kakav se samo poželeti može – zadužio je kapitensku traku omladinskog tima Čukaričkog.

     

    Debi u ulozi kapitena takođe je bio iz snova, jer su omladinci Čukaričkog u subotu, protiv TSC-a, ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 7:1.

     

     

    PROČITAJTE JOŠ: Posebna ponuda za Dan zaljubljenih u najpoznatijem kafeu na Lesnini!

     

    – Drago mi je što smo ostvarili ubedljivu pobedu na prvoj utakmici na kojoj sam nosio kapitensku traku. Prošle nedelje je trener pred svima na treningu rekao da sam ja novi kapiten i da je to nagrada za moje dosadašnje dobre igre. Ovo je, ne samo izuzetna čast, nego i velika odgovornost. Šta god da se desi na terenu, ja prvi moram da stanem ispred mojih sigrača – kazao je Nikola Petković za portal zrenjaninski.com.

     

    nikola petković

     

    Nikola, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, rođen je 23. februara 2003. godine u Zrenjaninu. Fudbal je počeo da trenira sa četiri – pet godina, prvo u Petliću. Zatim je prešao u Bambi, a kasnije u Radnički. Prošle godine je potpisao profesionalni ugovor sa superligašem Čukaričkim. Trenutno je standardan u Omladinskoj ligi Srbije, a trenira sa prvim timom, sa kojim je bio na petnaestodnevnim pripremama u Turskoj.

     

    – Kada sam prešao u beogradski Čukarički, dočekala me je nova sredina, sve sam iz korena menjao. Međutim, posle kraćeg perioda sam se navikao i svi u klubu su me lepo prihvatili. Takođe, i na pripremama u Turskoj je bilo odlično. Zadovoljan sam svojom formom koju sam tamo pokazao – ističe mladi Petković.

     

    nikola petković

     

    Za Zrenjanin ga vežu porodica i prijatelji

     

    Nikola se nada da će prvotimci Čukaričkog što pre izboriti učešće na evropskoj sceni i da će uskoro i on debitovati u prvoj postavi. Takođe, s obzirom na to da je član omladinske reprezentacije Srbije, u septembru ga očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

     

    – Nadam se da ćemo da prođemo. Za sada nemam neke velike planove. Na meni je samo da treniram i da se dokazujem, a rezultati će doći kasnije – dodaje naš sagovornik.

     

    nikola petković

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Zbog svih ovih obaveza, Nikola nije često u Zrenjaninu, ali iskoristi svaku priliku da dođe u grad za koji ga vežu porodica i prijatelji.

     

    – Kada dođem, najvažnije mi je da se vidim sa njima, a vreme iskoristim i za oporavak. Imam veoma malo slobodnog vremena, a kad ga i nađem, gledam da se odmorim, da bih održao formu na visokom nivou – zaključuje Nikola Petković.

     

    nikola petković

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport