• Sjajan nastup karatistkinje Dunje Rajić na Balkanskom šampionatu

    Prošlog vikenda je u Rijeci održano Prvenstvo Balkana u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, na kojem je učestvovalo 770 takmičara iz 13 zemalja. U sastavu nacionalne selekcije Srbije bile su i takmičarke Zadrugara Dunja Rajić i Katarina Krstić.   PROČITAJTE JOŠ: Maja Ognjenović na inicijativu sestre dobija mural u naselju “4. jul”   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sjajan nastup karatistkinje Dunje Rajić na Balkanskom šampionatu

    Prošlog vikenda je u Rijeci održano Prvenstvo Balkana u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, na kojem je učestvovalo 770 takmičara iz 13 zemalja. U sastavu nacionalne selekcije Srbije bile su i takmičarke Zadrugara Dunja Rajić i Katarina Krstić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Maja Ognjenović na inicijativu sestre dobija mural u naselju “4. jul”

     

    Dunja je nastupila u kategoriji kadetkinja +54kg i osvojila je bronzanu medalju. Na putu do medalje je imala pet borbi. Pobedila je takmičarku iz Hrvatske 6:1, sa Kosova 4:0, iz Bosne i Hercegovine 4:0, da bi za ulazak u finale izgubila od druge Hrvatice 1:2. U borbi za bronzu pobedila je drugu karatistkinju sa Kosova 2:0.

     

    Dunja je, kao članica kadetske ekipe, osvojila srebrnu medalju.

     

    Katarina Krstić je nastupila u kategoriji kadetkinja do 47kg. U prvom kolu pobedila je takmičarku iz Bosne i Hercegovina 1:0, da bi u drugom kolu izgubila od Crnogorke, aktuelne šampionke Evrope. Rezultat je bio 1:1, ali je crnogorska takmičarka prva osvojila poen i time došla do pobede.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Dunju Rajić i Katarinu Krstić narednog vikenda u Pančevu očekuje nastup na Prvenstvu Srbije za kadete i juniore.

     

    dunja rajić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport