• ONE SU NEPOBEDIVE: Srbija u četvrtfinalu Evropskog prvenstva!

    U veoma dramatičnoj utakmici, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, ženska košarkaška reprezentacija Srbije uspela je večeras da pobedi reprezentaciju Belgije rezultatom 70:66 (16:15; 10:19; 16:14; 28:18).   Time se Srbija direktno plasirala u četvrtfinale Evropskog prvenstva u košarci za žene, odnosno među osam najboljih selekcija u Evropi. Naredni protivnik izabranicama Marine Maljković biće Letonija ili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ONE SU NEPOBEDIVE: Srbija u četvrtfinalu Evropskog prvenstva!

    U veoma dramatičnoj utakmici, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, ženska košarkaška reprezentacija Srbije uspela je večeras da pobedi reprezentaciju Belgije rezultatom 70:66 (16:15; 10:19; 16:14; 28:18).

     

    Time se Srbija direktno plasirala u četvrtfinale Evropskog prvenstva u košarci za žene, odnosno među osam najboljih selekcija u Evropi. Naredni protivnik izabranicama Marine Maljković biće Letonija ili Švedska.

     

    Srbija je ostala neporažena u grupi D, pošto su naše košarkašice prethodno pobedile Belorusiju i Rusiju.

     

    – Presrećna sam, ne znam ni šta da kažem. Hvala svima na podršci, mnogo nam znači – izjavila je košarkašica Srbije Nevena Jovanović.

     

    Pročitajte još: SLAVLJE U ELEMIRU: Fudbaleri Naftagasa se plasirali u viši rang! (Foto)

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport