• Sezona iz snova: Aleksandar Čavrić sa Slovanom osvojio i petu titulu šampiona

    Jedan od poslednjih izdanaka Fudbalskog kluba Banat iz Zrenjanina Aleksandar Čavrić sa Slovanom iz Bratislave osvojio je i petu titulu šampiona Slovačke.   Nekadašnji igrač OFK Beograd, belgijskoj Genka i danskog Arhusa doneo je prošle nedelje pobedu Slovanu na gostovanju u Banskoj Bistrici i potvrdu osvajanja pete šampionske titule zaredom. Slovan je savladao Bansku Bistricu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sezona iz snova: Aleksandar Čavrić sa Slovanom osvojio i petu titulu šampiona

    Jedan od poslednjih izdanaka Fudbalskog kluba Banat iz Zrenjanina Aleksandar Čavrić sa Slovanom iz Bratislave osvojio je i petu titulu šampiona Slovačke.

     

    Nekadašnji igrač OFK Beograd, belgijskoj Genka i danskog Arhusa doneo je prošle nedelje pobedu Slovanu na gostovanju u Banskoj Bistrici i potvrdu osvajanja pete šampionske titule zaredom. Slovan je savladao Bansku Bistricu rezultatom 2:1, a oba gola za klub iz Bratislave postigao je Čavrić. Doveo je Slovan u vođstvo u 12. minutu, a prednost je udvostručio iz jedanaesterca u 61. Počasni gol za Bansku Bistricu je postigao Depetris u 89. minutu susreta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Košarkaš Marko Šarenac posle Svetskog prvenstva karijeru nastavlja u Americi

     

    Kolo pre kraja Slovan je imao pet bodova više od najbližeg pratioca Dunajske Strede, pa je već prošlog vikenda mogao da proslavi osvajanje 21. titule prvaka Slovačke, uz još osam titula šampiona Čehoslovačke.

     

    Čavrić je učestvovao u osvajanju svih pet poslednjih titula šampiona, a prethodne četiri sezone osvajao je i Kup Slovačke.

     

    PROČITAJTE JOŠ: VREME JE ZA REKREACIJU: Patike po super ceni!

     

    – Ovo je zaista bila sezona iz snova! Kada sam 2016. godine došao u Bratislavu, nisam ni sanjao da ću sa mojim sadašnjim klubom osvojiti pet titula prvaka. Zahvalan sam na svemu upravi kluba, mojim saigračima, kao i izvanrednim navijačima, koji su nam svih ovih godina pružali bezrezervnu podršku – izjavio je za portal zrenjaninski.com Aleksandar Čavrić.

     

    aleksandar čavrić
    Foto: ŠK Slovan Bratislava

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport