• Šest medalja u Novom Bečeju: Zadrugar nastavio niz odličnih rezultata

    U subotu je u Novom Bečeju održan Kup Vojvodine za kadete, juniore i seniore. Karate klub Zadrugar iz Lazareva je nastupio u disciplini sportske borbe sa šest takmičara u pojedinačnoj konkurenciji, kao i u ekipnoj juniorskoj konkurenciji.   I ovog puta nastavljen je niz odličnih rezultata. Posebno su briljirali juniorka Dunja Rajić, koja je u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Šest medalja u Novom Bečeju: Zadrugar nastavio niz odličnih rezultata

    U subotu je u Novom Bečeju održan Kup Vojvodine za kadete, juniore i seniore. Karate klub Zadrugar iz Lazareva je nastupio u disciplini sportske borbe sa šest takmičara u pojedinačnoj konkurenciji, kao i u ekipnoj juniorskoj konkurenciji.

     

    I ovog puta nastavljen je niz odličnih rezultata. Posebno su briljirali juniorka Dunja Rajić, koja je u kategoriji preko 59 kg osvojila zlatnu medalju, kao i ekipa juniorki (Dunja Rajić, Anđela Kostić i Katarina Krstić), koja je bila ubedljiva na ovom takmičenju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kajak klub Begej imao uspešan vikend u Temišvaru (Foto)

     

    Srebrne medalje osvojili su Nikolina Bjelić (seniorka do 68kg), Ognjen Krstić (junior do 55kg) i Katarina Krstić (kadetkinja do 47kg). Bronzanu medalju osvojio je kadet Stanko Stojičić u kategoriji do 63kg.

     

    Svi ovi takmičari KK Zadrugar su ujedno ostvarili plasman na Kup Srbije koji se održava 7. maja u Novom Bečeju.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Naredna aktivnost takmičara Zadrugara na nacionalnom nivou je učešće na kampu na Tari od 20. do 25. aprila. Na proširenom spisku reprezentativaca naše zemlje našli su se Dunja Rajić, Anđela Kostić i Ognjen Krstić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport