• Kajak klub Begej imao uspešan vikend u Temišvaru (Foto)

    Kajak klub Begej iz Zrenjanina je sa sedam takmičara učestvovao na međunarodnom takmičenju „Kup Temišvara“.   Na ovom nadmetanju, koje je održano u subotu, 16. aprila, u tom rumunskom gradu, nastupilo je 13 klubova iz Rumunije, Francuske, Mađarske, Poljske i Srbije.   PROČITAJTE JOŠ: Rukometašice Srbije okupile se u Zrenjaninu uoči gostovanja u Turskoj   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kajak klub Begej imao uspešan vikend u Temišvaru (Foto)

    Kajak klub Begej iz Zrenjanina je sa sedam takmičara učestvovao na međunarodnom takmičenju „Kup Temišvara“.

     

    Na ovom nadmetanju, koje je održano u subotu, 16. aprila, u tom rumunskom gradu, nastupilo je 13 klubova iz Rumunije, Francuske, Mađarske, Poljske i Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rukometašice Srbije okupile se u Zrenjaninu uoči gostovanja u Turskoj

     

    Kajak klub Begej iz Zrenjanina predstavljala su četiri pionira i tri kadeta. Najuspešniji su bili Radovan Ramljanski, Stevan Bojanić i Stefan Trubajić.

     

     

    U konkurenciji pionira, Radovan Ramljanski je osvojio drugo mesto u kategoriji K-1 200m i treće u K-1 1000m. Nemanja Vlatković je bio trećeplasirani u kategoriji K-1 200m, a Radovan Ramljanski i Nemanja Vlatković su osvojili drugo mesto u K-2 1000m.

     

    U konkurenciji kadeta, Stevan Bojanić je bio drugi u kategoriji K-1 2000m. Drugo mesto zauzeo je i Stefan Trubajić u kategoriji K-1 200m. Stevan Bojanić i Stefan Trubajić su bili trećeplasirani u K-2 2000m.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U konkurenciji veterana, Srđan Đorđević je osvojio prvo mesto u K-1 1000m. Njegov brat Goran Đorđević zauzeo je drugo mesto u kategoriji K-1 1000m.

     

    kajak klub begej

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin