• Seniori Odbojkaškog kluba Proleter pobedom započeli novu sezonu

    Seniori Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina pobedom su započeli novu takmičarsku sezonu.   U prvom kolu Druge lige Srbije Zrenjaninci su pobedili domaćina, OK Stražilovo iz Sremskih Karlovaca, rezultatom 3:2, po setovima 25:18, 27:29, 23:25, 25:18 i 15:12.   PROČITAJTE JOŠ: Đurađ Đorđević se talentom nametnuo trenerima Crvene zvezde   – Utakmica je bila odlična, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Seniori Odbojkaškog kluba Proleter pobedom započeli novu sezonu

    Seniori Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina pobedom su započeli novu takmičarsku sezonu.

     

    U prvom kolu Druge lige Srbije Zrenjaninci su pobedili domaćina, OK Stražilovo iz Sremskih Karlovaca, rezultatom 3:2, po setovima 25:18, 27:29, 23:25, 25:18 i 15:12.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Đurađ Đorđević se talentom nametnuo trenerima Crvene zvezde

     

    – Utakmica je bila odlična, sa dosta preokreta tokom igre. Nastavljamo intenzivno sa radom, nema stajanja, jer je sezona tek počela – istakli su treneri Tanacković i Jančić.

     

    Za ekipu seniora Proletera igrali su Tanasković, Šuvački, Pejački, Šoša, Trišić, Markov, Panjković, Smiljanski, Popov, Zečar, Kučanda i Mičeta.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport