• Đurađ Đorđević se talentom nametnuo trenerima Crvene zvezde

    Pre tri godine je počeo da trenira fudbal i već se, kao izuzetno talentovan dečak, nametnuo trenerima beogradske Crvene zvezde. U pitanju je sedmogodišnji Đurađ Đorđević iz Zrenjanina, sin Bojana Đorđevića, sadašnjeg predsednika ŽFK Banat Bagljaš.   – Fudbal sam prestao da igram prošle godine u ŽFK Banat Bagljaš i preuzeo sam ulogu predsednika kluba. Do […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Đurađ Đorđević se talentom nametnuo trenerima Crvene zvezde

    Pre tri godine je počeo da trenira fudbal i već se, kao izuzetno talentovan dečak, nametnuo trenerima beogradske Crvene zvezde. U pitanju je sedmogodišnji Đurađ Đorđević iz Zrenjanina, sin Bojana Đorđevića, sadašnjeg predsednika ŽFK Banat Bagljaš.

     

    – Fudbal sam prestao da igram prošle godine u ŽFK Banat Bagljaš i preuzeo sam ulogu predsednika kluba. Do tada su deca svake nedelje provodila vreme na stadionu na Bagljašu gledajući moje utakmice. Oni su podržavali mene, kao i ja sada njih – kaže za portal zrenjaninski.com Bojan Đorđević.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Šampion Srbije: Dario Tomić proglašen za najboljeg tehničara na prvenstvu

     

    Đurađ, koji je rođen 12. septembra 2015. godine, prve fudbalske korake napravio je u FK Sporto, kod trenera Predraga Jovanovića.

     

    – Fudbal je počeo da igra uz braću Dimitrija, koji je 2011. godište i koji trenira u Lehelu, i petogodišnjeg Iliju, koji trenutno stasava u istom klubu, a već dve godine trenira i igra se sa vršnjacima na fudbalskom terenu – priča Bojan.

     

    đurađ đorđević

     

    Nisu izostale ni preporuke trenera Amira Teljigovića

     

    Igrajući na turnirima za mlađe selekcije za fudbalske klubove Sporto, Borac iz Zrenjanina i Gradnulica Juniors, Đurađ Đorđević se svojim talentom nametnuo trenerima Crvene zvezde. Nisu izostale ni preporuke trenera Amira Teljigovića.

     

    Mladi fudbaler igra na poziciji levog krila ili, kako to u mlađim selekcijama kažu – napred levo.

     

    – U Crvenoj zvezdi sam od avgusta ove godine. Treniram i putujem u Beograd dvaput nedeljno, a svaki vikend imamo utakmice na terenima FK Rakovica u Fair Play ligi. Učestvujem i na turnirima širom Srbije. Ostale dane provodim sa trenerom Čabom Kuruncijem u FK Lehel, gde treniram i igram utakmice sa svojim vršnjacima iz Zrenjanina i okoline. Ovde, blizu svoje kuće, imam najbolje uslove za usavršavanje – kaže za naš portal Đurađ, učenik Osnovne škola „2. oktobar“.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Inače, omiljeni igrač mu je Nejmar, a klub Crvena zvezda, za koju navija od malih nogu.

     

    đurađ đorđević

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin